Stian Killingberg sier det var en vanskelig beslutning å forlate Oda, men ønsker seg tilbake til hjembyen sin.

Stian Killingberg går fra Oda til Sparebank 1 Nord-Norge

Blir markedssjef i Sparebank 1 Nord-Norge.

Publisert

Siden januar i 2022 har han jobbet som marketing manager i Oda, men nå er han klar for nye utfordringer i hjembyen Tromsø.

– Etter snart 9 år i Oslo følte jeg og samboeren min oss klare for å flytte tilbake. SpareBank 1 Nord-Norge pekte seg tidlig ut som et ønsket arbeidssted. Jeg liker svært godt at de er så tydelige på samfunnsrollen sin. De har som strategisk mål at de skal arbeide for å gjøre landsdelen enda mer attraktiv, og det synes jeg er skikkelig kult!, skriver Killingberg i en e-post til KOM24.

Han gleder seg spesielt mye til å bli en del av miljøet på sin nye arbeidsplass.

– Jeg har lagt merke til at de markedsføringsmessig leverer på et høyt nivå, og det er svært inspirerende. Når stillingen som markedssjef ble tilgjengelig, var det ingen tvil om at dette var en perfekt match for meg.

I starten vil han bruke tid på å bli kjent med teamet han skal lede, organisasjonen og bransjen.

– Bank- og finansbransjen er i utvikling og det er mange spennende temaer som jeg må orientere meg på, som generativ AI og hvordan det vil påvirke bransjen.

– I tillegg vil fokuset mitt være å bidra til å skape en helhetlig tilnærming til hvordan vi ser på markedsføring og at vi klarer å skape gode synergier mellom egne, betalte og fortjente kanaler for å bygge merkevare og generere konverteringer, skriver Killingberg.

Tidligere har han også jobbet i byråene OMD, WAL og EssenceMediacom.

Det å forlate Oda var ingen enkel beslutning, skriver Killingberg.

– Det er selvfølgelig vemodig da jeg føler vi har et godt driv på avdelingen og samarbeidet på tvers i organisasjonen. Vi har fått til og utviklet oss mye innen markedsføring, både på mediestrategi og kreativitet.

– I tillegg til de faglige aspektene blir jeg å savne den fine gjengen som er i Oda. Men jeg gleder meg veldig til å bli kjent med nye folk i Sparebank1 Nord-Norge.

Powered by Labrador CMS