Heidi Austlid og Monica Michelsen.
Heidi Austlid og Monica Michelsen.

Forleggerforeningen med ny kommunikasjonsrådgiver

– Hennes kompetanse og erfaring vil styrke litteraturens rolle i samfunnet til glede for lesere i alle aldre.

Publisert

– Jeg er veldig glad for å få lov til å jobbe i Forleggerforeningen, og ser på dette som en unik mulighet til å kombinere mitt engasjement for litteratur med min erfaring fra og med interesseorganisasjon og kommunikasjon, sier Monica Michelsen i en pressemelding tirsdag.

Hun trer inn i rollen som kommunikasjonsrådgiver og ser fram til å bli kjent med bransjen og treffe et kjent ansikt igjen.

– Jeg ser jeg fram til å jobbe med Heidi igjen, som jeg allerede kjenner som en sterk og god lagleder.

Tilfører solid digital innsikt

Michelsen kommer fra jobben som rådgiver i TRY Råd, og har tidligere jobbet i IKT-Norge og konsulentselskapet Innoco. Hun er utdannet medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU.

– Jeg er glad for å få Michelsen med på laget. Hennes kompetanse og erfaring vil styrke litteraturens rolle i samfunnet til glede for lesere i alle aldre. Monica kommer med solid digital innsikt og kunnskap som vil bidra med å styrke forlagenes synlighet og utviklingsmuligheter i tiden vi står i og går inn i, sier Heidi Austlid, administrerende direktør i Forleggerforeningen.

Forleggerforeningen jobber for å bevare og forbedre det norske litteraturpolitiske systemet, og for å sikre robuste vilkår for forlag i Norge.

Powered by Labrador CMS