Fredrik Lie (f.v.) er nyansatt innholdsprodusent i JCP PRAD. Her sammen med byråleder Lars Eia kirkholm.
Fredrik Lie (f.v.) er nyansatt innholdsprodusent i JCP PRAD. Her sammen med byråleder Lars Eia kirkholm.

TV 2-journalisten melder overgang til byråbransjen

– Vi har vært på jakt etter en som både har den faglige journalistiske tyngden, samtidig som personen forstår det kommersielle.

Publisert

– Jeg gleder meg veldig til nye og spennende utfordringer i JCP PRAD. Jeg ser på det som en stor tillitserklæring at de har valgt å satse på meg til tross for at jeg har erfaringen min fra et annet fagfelt. Så skal jeg gjøre mitt for at de ikke angrer på den beslutningen, sier Fredrik Lie i en pressemelding.

Han er utdannet journalist fra Universitetet i Bergen, og har sist jobbet som journalist TV 2 hjelper deg. Før det jobbet han som journalist i TV 2, både i sporten og nyhetene.

Høye ambisjoner og hårete mål

– Førsteinntrykket av JCP som arbeidsplass har vært veldig bra. Til tross for at vi er i en periode der mange har hjemmekontor kjenner jeg at dette er en gjeng som trives sammen. Jeg kommer til en arbeidsplass der folk har høye ambisjoner og hårete mål, men humøret samtidig er godt, og det gleder jeg meg til å være en del av. Så ser jeg fram til å møte flere kolleger ansikt til ansikt så fort det lar seg gjøre.

I JCP PRAD går han inn i rollen som innholdsprodusent.

– Fredrik har på relativt kort tid opparbeidet seg en fantastisk bred erfaring. Vi har vært på jakt etter en som både har den faglige journalistiske tyngden, samtidig som personen forstår det kommersielle, forteller byråleder i JCP PRAD Lars Eia Kirkholm.

Og legger til:

– På toppen av dette er Fredrik en skikkelig fin fyr som sklir rett inn i gjengen her. Det er viktig for oss.

Powered by Labrador CMS