Christoffer-Stenholt og Herman Stormyr i WAL kan se tilbake på et rekordår i 2022.

WAL nærmer seg 100 millioner i byråinntekt

Rekordår.

Publisert Sist oppdatert

– Fremgangen i WAL er et resultat av høye ambisjoner, tempo, stabilitet, frihet og kultur.

Det sier Herman Mueller Stormyr i WAL i en pressemelding.

I den har han delt tallene for 2022 og de er rekordhøye. Både når det gjelder byråinntekt og resultat.

WAL leverer en omsetning på 173 millioner kroner, med en byråinntekt på 93,2 millioner kroner. Det er 23 millioner kroner bedre enn året før.

Resultatet landet på 17,2 millioner kroner etter skatt.

– Vi opererer med en flat struktur og gir hver enkelt albuerom, ansvar- og beslutningsmyndighet. I en bransje som er preget av omstilling har visjonen vår om å være i konstant utvikling blitt viktigere enn noen gang. Skal vi henge med må vi kontinuerlig optimalisere måten vi jobber på og ikke minst ta inn over oss at reklametrettheten i befolkningen er større en noen gang og at kreativitet brukt med hensikt er det viktigste hjelpemiddelet vårt for å nå ut på vegne av kundene våre, sier Stormyr i pressemeldingen.

Blant de nye kundene byrået sikret seg i fjor var PRIOR, Stabæk Fotball, Opplysningen 1881, Gill-Gruppen og Fabel.

Også på prisfronten har de hatt et bra år i WAL. 

Grand Prix, Gull, Sølv og Diplom i ANFO Effekt, dobbelt gull i Gullskjermen, bronse og tre diplomer i Gulltaggen og bronse i Gullblyanten er priser de sikret seg.

– For å ruste oss for de kommende årene har vi gjennom selskapets partnerprogram også fått enda flere ansatte inn som eiere, per nå teller vi 15 eiere i WAL. Dette skaper både utvikling og kontinuitet, mener han.

Powered by Labrador CMS