Morten Nagel er nå ansatt i HyperRedink.
Morten Nagel er nå ansatt i HyperRedink.

HyperRedink får Morten Nagel med på laget

- Jeg gleder meg til å jobbe med et stort byrå i ryggen, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Morten Nagel skal nå begynne å jobbe i HyperRedink, opplyses det om i en melding. Nagel skal bistå film- og animasjonsavdeling «Frame»

Det vil si at produksjonsmiljøet for film og animasjon i HyperRedink nå består av tretten personer. Nagel ble hentet fra Nordisk Film Shortcut og har over 20 års erfaring fra film, reklame og animasjon.

- Jeg gleder meg til å jobbe med et stort byrå i ryggen som jobber integrert med innhold og kreativitet og kanskje spesielt til å få jobbe tettere på idéprosessen. Personlig synes jeg også det er spennende å være med når byrået satser, forteller Morten Nagel.

Morten Nagel inngår som en av fire produsenter som til sammen har en svært sammensatt bakgrunn fra innholdsmarkedsføring, film, TV og reklame. Det sterke produsentleddet med erfaring fra både konseptuelt og redaksjonelt innhold gir HyperRedink mange ben å stå på, og sørger for både effektiv og konkurransedyktig filmproduksjon

- Vi er veldig glade for at Morten kommer til oss. Han tilfører mye med sin lange erfaring, og blir en viktig brikke nå som vi har flere kunder som etterspør større og mer merkevarebyggende produksjoner, sier Tina Rueda, produsent og avdelingsleder for HyperRedinks film- og animasjonsavdeling «Frame».

Powered by Labrador CMS