Karine Skaret er ansatt som kommunikasjonssjef i Novartis. Foto: Berit Roald / NTB
Karine Skaret er ansatt som kommunikasjonssjef i Novartis. Foto: Berit Roald / NTB

Siv Jensens pressekontakt har fått ny jobb - blir kommunikasjonssjef

– Jeg synes det er skikkelig kult at Novartis ønsker å satse på unge og nysgjerrige talenter.

Publisert

Novartis ansetter Karine Skaret som ny Head of Communications i Norge, opplyses det om i en pressemelding. Hun kommer fra stillingen som pressekontakt for Siv Jensen.

– Jeg gleder meg til å starte i en utrolig spennende bransje. De siste årene har vi sett en enorm utvikling i nye behandlingsmetoder og –terapier for pasienter med kroniske lidelser, kreft og sjeldne sykdommer. Jeg er stolt av å bli med på laget i et selskap som satser stort på forskning og utvikling, og som har flest kliniske studier i Norge med over 50 kliniske studier i løpet av 2021, sier Skaret i pressemeldingen.

Skaret er utdannet psykolog, og har mangeårige erfaring med politikk og kommunikasjon. Hun har i tillegg til erfaringen som pressekontakt for Siv Jensen på Stortinget, erfaring fra regjeringsapparatet hvor hun har vært politisk rådgiver i fem ulike departementer, inklusiv i Helse- og omsorgsdepartementet. Hun har også jobbet som psykolog på DPS Groruddalen ved Akershus universitetssykehus.

Novartis, som er et sveitsisk bioteknologiselskap, ønsker jobbe for større påvirkning gjennom mer dialog og erfaringsutveksling med bedrifter, organisasjoner, helsepersonell og andre interessenter i hele helsesektoren.

– Jeg synes det er skikkelig kult at Novartis ønsker å satse på unge og nysgjerrige talenter. Det sier mye om kulturen i selskapet, hvor de ønsker kreativitet velkommen og vil inspirere ansatte for å finne nye løsninger som kan kurere sykdom og forbedre menneskers livskvalitet. Jeg ser virkelig frem til å utvikle kommunikasjonsarbeidet for Novartis i Norge, sier Skaret videre.

Veronika Barrabes, daglig leder for Novartis Norge, er glad for denne ansettelsen.

– Det er et stort potensiale for oss å kommunisere oftere og mer åpent med det norske samfunnet, og for å bedre forståelsen av hva legemiddelbransjen og helsenæringen bidrar med. Vi ser frem til at Karine blir en del av laget vårt, sier Barrabes i samme melding.

Skaret tiltrer stillingen som Head of Communications i Novartis Norge 1. august.

Powered by Labrador CMS