Kristian Solheim og Ørjan Johnsen.
Kristian Solheim og Ørjan Johnsen.

Ørjan Johnsen går fra Sbanken til Cutters: – Forlater en rebell

– Det er store forskjeller på en bank og frisørkjede, men også mange likheter i mitt tilfelle.

Publisert

– Det er ikke mange større selskaper i norsk næringsliv som har en så ung, kompetent og offensiv ledergruppe som Cutters. Selskapet har gått fra å være en bergensk gründerbedrift til å bli et stort norsk selskap med internasjonale vekstambisjoner. Vi har kunder av begge kjønn, i alle aldersgrupper og over hele landet. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Johnsen i en pressemelding onsdag.

– En vaskeekte utfordrer

Han kommer fra stillingen som leder for privat sparing i Sbanken, og tar også med seg flere års erfaring fra Schibsted-systemet og Rieber & Søn. Johnsen begynte som markedsdirektør i Cutters i mars, etter nesten tre års erfaring fra Sbanken, der han blant annet ledet bankens arbeid med volumvekst og kundelønnsomhet før han ble leder for privat sparing.

– Det er store forskjeller på en bank og frisørkjede, men også mange likheter i mitt tilfelle. Jeg forlater en rebell til fordel for en annen. På samme måte som Sbanken forfekter også Cutters kunden sitt beste. Jeg ser på begge som en vaskeekte utfordrer til det etablerte tilbudet.

I Sbanken hadde han blant annet lederansvar og holdt i trådene på all kundekommunikasjon, salgsaktiviteter og markedsføring i eksterne og egne kanaler.

– Han har en unik erfaring i krysningspunktet mellom ledelse, salg og markedsføring. I tillegg har han en fantastisk energi og er lett å like, og vil få en nøkkelrolle når Cutters skal tiltrekke seg nye kundegrupper og vokse videre i Norge og utenfor riksgrensene. Vi er veldige glade for å ha ham på laget, sier Kristian Solheim, gründer og daglig leder i Cutters, i samme meldingen.

Cutters har hittil rukket å åpne 100 salonger i Norge og teller ved inngangen til 2022 over 400 ansatte.

Powered by Labrador CMS