Nora og Romvy har hatt annenhver uke på serien.
Nora og Romvy har hatt annenhver uke på serien.

UiO har laget serie for studenter av studenter

Serien heter «[email protected]» og følger studentene Nora og Romvy under deres hverdag som studenter på Universitetet i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Universitetet i Oslo har i samarbeid med POL laget en serie av og for studenter, kalt «[email protected]». I serien følger vi studentene Nora og Romvy under deres studiehverdag på Universitetet i Oslo.

Seksjonsleder i avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt på UiO, Liv Dalen Tennøe, forteller at de laget serien for å vise frem deres svært gode studietilbud og læringsmiljø.

– Gjennom serien «[email protected]» ønsker vi å dele innhold om hvordan det er å studere her, forteller hun til KOM24.

Nora og Romvy

Hun forteller at de først lyste ut at de ville ha med studenter på prosjektet, og deretter valgte ut Nora og Romvy som de to kandidatene til serien.

– Dette er fine representanter for våre studenter. En som har akkurat har startet på studier, og en som er på sisteåret av sin bachelor.

Tennøe mener det er deres egne studenter som er de best representerte til å fortelle om studentlivet i denne serien.

– Det er studentene selv som er de beste til å fortelle om livet som student.

Responsen på serien «[email protected]», forteller Tennøe, har vært god.

– Hovedkanalen vår for dette er våre egne nettsider, og der er sidevisninger på 27 000. Vi har gjort litt annonseringer i sosiale medier også, der har det også gått bra.

Vlogging

Studentene Nora og Romvy, som er hovedpersoner i serien, filmer seg selv i studiehverdagen som vlogger.

– Videoene er veldig lite detaljstyrt, og det er egentlig veldig fritt hva de lager. Vi har gitt noen ønsker på ting vi kunne tenkt oss å se, men dette trenger de bare gjøre hvis det passer seg i hverdagen. De velger egentlig helt selv hva de deler, bare det viser studiehverdagen på Universitetet i Oslo.

Samarbeidet mellom UiO og POL, forteller Tennøe, har vært veldig bra. Serien «[email protected]» derimot, skal leve videre i UiOs egne kanaler.

– Vi ser at dette er innhold som mange liker, og vi vil derfor videreføre serien som en del av innholdet vi selv lager. Samarbeidet med POL om denne serien har gitt oss mye god læring som vi tar med oss i eget arbeid med innholdsproduksjon.

Powered by Labrador CMS