Sebastian Bergedahl Vernang har fått ny jobb som kommunikasjonsrådgiver i MSL.
Sebastian Bergedahl Vernang har fått ny jobb som kommunikasjonsrådgiver i MSL.

Sebastian går fra Oslo kommune til MSL

– Det som tiltrekker meg med MSL og Publicis er bredden i kompetanse som tilbys, sier han.

Publisert

MSL styrker seg ytterligere innen samfunnskommunikasjon og ansetter nå Sebastian Bergedahl Vernang, opplyses det om i en pressemelding.

Vernang kommer fra en stilling som spesialkonsulent innen politisk styring og kommunikasjon i Oslo kommune. Han trer inn i en rolle som kommunikasjonsrådgiver i MSL.

– De siste årene har til fulle vist at alle selskaper også er del av samfunnet. Både pandemien og det økte fokuset på bærekraft er store dugnader der også næringslivet spiller en viktig rolle. Jeg anser MSL og Publicis til å være landets mest spennende kommunikasjonshus fordi de evner å kombinere samfunnsforståelse med analyse, merkevare og teknologi, sier han i pressemeldingen.

Med jobben i Oslo kommune har Bergedahl Vernang vært tett involvert i koronahåndteringen.

– Det som tiltrekker meg med MSL og Publicis er bredden i kompetanse som tilbys, med alt fra strategi, kreativitet, teknologi og innholdsproduksjon. For meg som har et brennende samfunnengasjement, er det moro å få lov til å jobbe med en så rikholdig verktøykasse.

Publicis i Norge består av byråene MSL, Kitchen og Starcom, som ble formelt fusjonert i 2019. Sammen har de en betjeningsmodell som gir alle byråene tilgang på felles teknologi, analyse og innholdsproduksjon.

– Et multitalent

Rolf Aaneland, byråleder i MSL, er svært fornøyd med den nye kommunikasjonsrådgiveren.

– Sebastian er et multitalent som både har hjerte og hode på riktig sted. Han har imponert oss med sin samfunnsforståelse og evne til å sette seg raskt inn i svært komplekse problemstillinger, sier Aaneland.

Med ansettelsen av Sebastian Bergedahl Vernang har MSL økt staben med fem rådgivere gjennom pandemien, og i meldingen opplyses det om at byrået nå teller elleve rådgivere på tvers av avdelingene for selskaps- og markedskommunikasjon.

Powered by Labrador CMS