Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, markedssjef i &Partners.

&Partners ansetter Erlenn Stavnås Ingebrigtsen som markedssjef

– En drøm, sier han.

Publisert

Meglerfirmaet &Partners henter inn nestleder i NEF og CMO i Nylander &Partners, Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, som ny markedssjef for hele merkevaren.

Ingebrigtsen har lang fartstid som eiendomsmegler. Kombinert med erfaring og et sitt engasjement for markedsføring, har han både teorien og praksisen som skal til for å ta &Partners til det neste nivået, skriver de i en pressemelding.

– Det er utrolig deilig å få jobbe med en landsdekkende merkevare som er offensiv i satsningen sin. Med utdanning og erfaring innen både markedsføring og eiendomsmegling, så er det en drøm å få kombinere bransjene i en jobb, sier Ingebrigtsen.

Nylig introduserte &Partners sin nye visuelle profil, nye nettsider og nye verktøy som skal hjelpe både kunder og meglerne deres med markedsføring av boliger. 

&Partners har til sammen 50 kontorer.

Administrerende direktør Marianne Garang er svært tilfreds med å ha fått Erlenn Stavnås Ingebrigtsen med på laget.

– Erlenn sin lange erfaring og utdannelse innenfor både marked og eiendom er gull verdt, og mye av hans rolle går nettopp på å plukke opp behovene og ønskene fra kontorene våre og være en oversetter mellom bestiller og den jobben som Anti, vår samarbeidspartner innenfor marked- og kommunikasjon, utfører på våre vegne, sier Garang.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS