Byråleder Pål Hjort Berge og Kyrre Edquist-Hansen i Fasetts lokaler i Stavanger.

Tidligere Nucleus-partner blir Fasett-partner og leder for stavangerbyråets Oslokontor

Kyrre Edquist-Hansen skal ta med «Fasett-modellen» fra Stavanger til hovedstaden.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I desember skrev KOM24 om det ledende stavangerbyrået Fasett og deres planer om å åpne et kontor i hovedstaden. 1. februar åpner dørene i Kvadraturen, og der vil tidligere leder for innhold, kreativitet og annonsering i Nucleus Kyrre Edquist-Hansen, bli daglig leder for Oslokontoret.

– Jeg har kjent Pål i åtte år, og vi har i mange år snakket om å finne på noe gøy sammen, sier Edquist-Hansen til KOM24.

Pål Hjort Berge, som han referer til, er byråleder og rådgiver i Fasett. Sammen skal de videreføre det de kaller for «Fasett-modellen» i Oslo.

– Byrået har fokus på merkevare, design og kreativitet, og skal fortsette å jobbe videre med strategiske prosesser og merkevarefilosofi. Nå tar vi denne modellen med oss over fjellet og prøver oss i Oslo-gryta.

– Dette må bli bra

Fasett er det ledende byrået i Stavanger-regionen og har alltid hatt betydelige kunder i Oslo-regionen.

– Vi vil vokse og har et utprøvd konsept som vi vet fungerer for våre kunder. Da Kyrre var klar var det et enkelt valg. Vi satser!, sier en entusiastisk byråleder.

Edquist-Hansen blir leder for Oslokontoret og partner i Fasett.

– Hans bakgrunn, kompetanse og personlighet gjorde beslutningen enkel. Dette må bli bra, legger Hjort Berge til.

Edquist-Hansen kommer fra Nucleus hvor han har vært i tre og et halvt år. I Fasett vil han ha en todelt rolle, både administrativ og operativ. Forrige uke la han ut en LinkedIn-post der han annonserte at han hadde nye planer for 2022.

– Jeg har blitt spurt om jeg er gal som satser i en ny jobb, nå som vi fortsatt befinner oss i en pandemi, men jeg tenker at jeg kan like godt gjøre det nå. Selv om det selvfølgelig har vært noen vanskelige perioder har kommunikasjonsbransjen klart seg bra gjennom de siste årene, og behovet for sterke merkevarer, design og kommunikasjon har ikke blitt mindre – derfor tenker jeg det er greit å kjøre på.

Har Fasett i ryggen

Onsdag befinner han seg i Fasetts lokaler i Stavanger, der han og Hjort Berge blant annet jobber med etablering av strategiprosesser for den nye Oslo-avdelingen.

– Det er litt armer og bein her nå. Vi åpner dørene i Kongens gate allerede 1. februar, og det har vært mye pågang de siste dagene.

Han er ikke bekymret for at det skal mangle kunder i tiden fremover.

– Jeg kommer ikke aktivt til å forfølge tidligere kunderelasjoner fordi det er viktig for meg å ha en ryddig exit fra Nucleus, samt beholde gode relasjoner til tidligere forbindelser. Men de siste dagene har det ringt flere potensielle kunder, og det må man selvfølgelig reagere på.

Hovedfokuset er å sikre gode leveranser når byrået skal konkurrere og kjempe i markedet.

– Vi har en ydmyk tilnærming til vår tilstedeværelse, men jeg vet også at det er nok av kunder og anbud. Det blir viktig for oss å levere kvalitet og skille oss ut når det virkelig gjelder. Kunnskap og ressurser har vi nok av, og vi begynner ikke på bar bakke – vi har hele Fasett i ryggen og flere av kundene i Stavanger vil vi jobbe med på tvers av landet.

Fredag forrige uke var hans siste dag i Nucleus.

Det er alltid vemodig å skilles fra gode kollegaer og venner, men samtidig så nullstiller jeg meg raskt. Det ligger ingen dramatikk i det, men Nucleus ville gjøre andre ting enn meg, og da er det bedre å gå hver sin vei som gode venner.

Powered by Labrador CMS