Kristian Hvilen tar med familien til familiens feriested «Bonnegolt», langt inne i Vestfolds skoger. Dette er et gammelt gårdsbruk uten innlagt vann, men med bekken full og dobbel utedo.

PÅSKEPRATEN:

I påsken skal Kristian Hvilen leke småbruker langt inne i skogen i Vestfold

– Her stortrives familien og jeg leker småbruker med motorsag og kniv i beltet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

KOM24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det Managing Partner i Rud Pedersen i Norge, Kristian Hvilen, som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– Har en drøm om noen fine dager på familiens feriested «Bonnegolt», langt inne i Vestfolds skoger. Dette er et gammelt gårdsbruk uten innlagt vann, men med bekken full og dobbel utedo. Her stortrives familien og jeg leker småbruker med motorsag og kniv i beltet. Vi har hatt en vanvittig start på 2021 med masse jobb. Det er jo helt fantastisk. Men litt fri og hvilepuls er viktig innimellom. Likevel så kommer kundene alltid først, derfor bli det nok litt jobb, men det løser seg med satelittparabol og tålmodig familie.

– Hvilke medier/serier/podkaster/innhold vil du anbefale andre å konsumere i påsken?

– Jeg vil slå et slag for boka! Det å holde en fysisk bok i hendene, kjenne lukten av papir og faktisk måtte bla uten å bli forstyrret av varsler eller at batteriet snart et tomt er sunt for sjelen. Er akkurat ferdig med første bok i Obamas 2-bindsbiografi og har samtidig lest Jim Mattis’ Call sign chaos – fascinerende å lese to ganske forskjellige vurderinger av en viktig epoke og hendelser som har preget vår samtid. Prøver å få lest passe doser fag og politikk, men når de virkelig skal slappes av så er det få ting som slår Lee Child.. Jack Reacher ordner alltid opp!

– Har forsøkt å komme meg daglig ut på tur under coronaen og har da vekslet mellom telefonmøter og podcasts. Har akkurat lyttet meg igjennom Tom Kristiansens «Afrikanske historier» - som både skremmer og gir troen tilbake på menneskeheten. Innimellom blir det også «Tut&Mediekjør» som jeg synes har funnet en god balanse mellom underholdning og gode diskusjoner om fag. En guilty pleasure som jeg ikke er helt ferdig med er «my dad wrote a porno».. en hysterisk, men sann historie om en relativt kjent britisk komiker som finner ut at hans far skriver erotiske noveller på fritiden – og publiserer dem selv… .

– Tine har fått kjeft etter at de i år har valgt å droppe påskekrimmen på melkekartongen, til fordel for et digitalt påskeunivers. Hva tenker du om det?

– Tenker at Tine vet hva de gjør. Melkekartongen er et fast innslag på vårt frokostbord og alt på kartongen blir lest – det er en kraftfull kommunikasjonskanal og jeg regner med at de har gode tanker på hvordan den bør benyttes. Dersom så ikke skulle være så er det bare å slå på tråden!

- Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Å ta juleferie i korona-året 2020 og vite at vi hadde lykkes. Da pandemien rammet permitterte vi ingen, vi satset i stedet offensivt og valgte å gjøre flere gode rekrutteringer. Det ble en suksess – med full bonus til alle ansatte og utbytte til aksjonærene. Jeg blir stolt og glad når jeg tenker på hvordan teamet har dratt lasset sammen og jobbet knallhardt – og av de flotte kundene våre, som ikke fikk panikk, men valgte å tenke langsiktig. Vi skapte verdi for kundene våre og vår egen skute hadde vind i seilene gjennom hele dette krevende året. Det var morsomt!

– Til daglig har jeg det mest gøy når dagene flyr av sted og man føler at alt er i «flyt». Slike dager når vi jobber godt og sømløst sammen, vi oppnår resultater i kundeprosjekter og nye muligheter dukker opp.

– Slike dager er det heldigvis mange av – de første månedene av 2021 har gått som en vind med masse å gjøre. På slutten av slike dager føler jeg meg glad og takknemlig.

- Hvordan blir resten av kommunikasjonsåret?

– Når pandemien letter, tror jeg offentlig debatt om alle andre tema vil ha en voldsom oppblomstring – etter det som har vært et unntaksår.

– Smittetall og restriksjoner vil nok ta mye plass ennå en stund. Men når vaksineringen skyter fart og smitten stuper, er jeg sikker på at nasjonen vil løfte blikket, skue fremover og diskutere hvordan samfunnet vårt skal se ut fremover. Ja, jeg tror det offentlige ordskiftet vil bli mangfoldig og livlig. De som har noe de ønsker å formidle, bør innta startgropa allerede nå!

– Ikke minst vil vi nok diskutere hvem som skal styre Norge de neste fire årene. Valgår er alltid spennende for oss som er opptatt av politikk og kommunikasjon.

– Særlig må jeg innrømme at jeg gleder meg til Arendalsuka i år. Så mange saker å diskutere, så mange mennesker å treffe! Jeg håper og tror at vi da er ute av krisen, og at Arendal vil markere starten på en ny giv i den store, felles samtalen. Da skal vi være der, suge inn inntrykkene, og hjelpe kundene våre med å få gjennomslag for sine saker.

Powered by Labrador CMS