Liselotte Bjerkvik, eier og daglig leder av Advivo AS, rådgivningselskapet som er eksperter på brukeradopsjon og endringsledelse, som nå blir en del av Solv.
Liselotte Bjerkvik, eier og daglig leder av Advivo AS, rådgivningselskapet som er eksperter på brukeradopsjon og endringsledelse, som nå blir en del av Solv.

Solv kjøper Advivo, får Liselotte på kjøpet

Liselotte Bjerkvik blir kommersiell direktør i Solv.

Publisert

Liselotte Bjerkvik har eid og drevet rådgivningselskapet Advivo AS de siste to årene. Nå kjøper Solv selskapet - og styrker laget med kompetanse innen brukeradopsjon og endringsledelse.

Bjerkvik blir kommersiell direktør i Solv, hun blir del av ledergruppen til Morten Nessler – og styremedlem i Coneqt, rekrutteringsselskapet til Solv.

Det skriver Solv i en pressemelding.

Overraskende effekt

Bjerkvik forteller at pandemien var et sjokk for norske bedrifter på mange måter, også når det gjelder digitalisering og endringene som følge av nye verktøy. Likevel syns hun det er overraskende mange som de siste månedene har tatt kontakt fordi «de vil innføre Teams».

– Det er et utrolig potensiale i å bruke verktøyene på en god måte, i å jobbe annerledes, lede annerledes. Derfor gleder jeg meg til å gå på jobb hver dag, forteller Bjerkvik i pressemeldingen.

Hun er «stalket» Peanuts, Solv og Morten i mange år med et mål om å utvikle sitt kompetanseområde i et større miljø enn Advivo. Da var det bare Solv som var aktuelle.

Flere oppkjøp

Daglig leder i Solv, Morten Nessler, ser fram til å stifte nytt bekjentskap med Bjerkvik og bedriften Advivo.

- Jeg har først og fremst lyst til å jobbe med Liselotte, som har en veldig fin personlighet, er flink med folk, er flink i faget sitt, får folk med seg, som kan lære oss masse! Alle kundene våre, enten de er små eller store, har behov for kompetansen hennes; hvordan få teknologi og mennesker til å fungere best mulig sammen. Dessuten har vi store ambisjoner om å vokse i Oslo – og Liselotte kommer til å spille en nøkkelrolle i veksten, sier Nessler, som noterer selskapets tredje oppkjøp i juni:

Merkevarespesialistene i Hey Ho Let´s Go, rekrutteringsspesialistene i Kefi – og Advivo, som leverer tiltakene som skal til for at teknologien fungerer som ønsket.

Powered by Labrador CMS