Robert Rønning er Landbruksdirektoratets nye kommunikasjonsdirektør.
Robert Rønning er Landbruksdirektoratets nye kommunikasjonsdirektør.

Landbruksdirektoratet henter ny kommunikasjonsdirektør fra Orkla

Robert Rønning er tilsatt som kommunikasjonsdirektør i Landbruksdirektoratet.

Publisert Sist oppdatert

Robert Rønning er ny kommunikasjonsdirektør i Landbruksdirektoratet. Det opplyser administrerende direktør Jørn Rolfsen.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med flinke og jordnære kolleger. Landbruksdirektoratet skal iverksette landbrukspolitikken og blant annet legge til rette for landbruket og matindustrien, sier Rønning til KOM24.

Det har vært et ukomplisert jobbytte fra Orkla til Landbruksdirektoratet for Rønning.

– På et tidspunkt ønsker man å gjøre noe annet, og når denne stillingen dukket opp, følte jeg at det var en god match – både med tanke på hva de søkte, og hva jeg kan tilby.

Rønning har jobbet i Orkla-konsernet i 23 år, blant annet som kommunikasjonssjef for Orkla Foods og kommunikasjonsdirektør for Stabburet, Nidar og Orkla Confectionery & Snacks Norge. Før perioden i Orkla var han i Statens vegvesen i fem år.

– Rønning vil tilføre direktoratet styrket kompetanse innenfor helhetlig kommunikasjon, både mot brukere og samfunn. Robert har erfaring på strategisk og operativt nivå, samt en meget interessant erfaring fra næringsmiddelindustrien som vil gi oss bedre kompetanse på et sentralt område, sier Rolfsen.

Han opplyser at de hadde tre kandidater som var med til den avgjørende runden.

Rønning tiltrer stillingen fra 16.august.

Powered by Labrador CMS