Kari Ertresvåg

Kari Ertresvåg blir ny kommunikasjons­direktør i Aker Solutions

Går fra Hydro til Aker.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– For å nå Aker Solutions ambisiøse mål er det avgjørende å både beholde og å tiltrekke engasjerte ansatte. Samtidig må vi lykkes med å være en foretrukket partner for kunder og å ha god dialog med samfunnene i land der Aker Solutions har virksomhet. Kommunikasjon står helt sentralt i dette, og jeg er begeistret for å slutte meg til strategien for vekst og for akselerasjon av energiomstillingen, sier Kari Ertresvåg i en pressemelding fra Aker Solutions.

Hydro

I sin nye stilling skal Kari Ertresvåg lede Kommunikasjonsfunksjonen i Aker Solutions, og rapportere til konserndirektør Marianne Hagen.

Ertresvåg kommer fra Hydro, hvor hun har jobbet siden 2014. Der hun har hatt lederstillinger i Hydro Aluminium Metal og i Hydro Energy, samt at hun har vært en del av Hydros globale kommunikasjonsledelse.

Før Hydro jobbet Ertresvåg sju år i Brussel med kommunikasjon for frihandelsorganisasjonen European Free Trade Association. Hun har en mastergrad i politisk strategi og kommunikasjon fra University of Kent.

– Svært glade

– Vi har 15 000 av de beste ekspertene i verden engasjert i våre virksomheter i over 20 land rundt om på kloden. Med omfattende ressurser og kunnskap er vår rolle å løse energiutfordringer for kommende generasjoner. Behovet for våre løsninger øker sterkt, og i 2022 skal vi rekruttere et høyt antall dyktige mennesker til våre aktiviteter i mange deler av verden. Vi er allerede i gang med å ansette mange nye talenter som er ivrige etter å jobbe med på energiomstillingen. Kari er et av disse talentene, og vi er svært glade for å få henne med på laget vårt, sier Marianne Hagen, konserndirektør for Bærekraft, HMS og Kommunikasjon i pressemeldingen.

Ertresvåg begynner i jobben 1. april i år.

Powered by Labrador CMS