På bilde er praktikant Mikkel Nord, relativt ferske juniorrådgivere Sara Stefansdottir og Victoria Marie Bystøl Baug sammen med nyansatt Alva Ore helt til høyre.
På bilde er praktikant Mikkel Nord, relativt ferske juniorrådgivere Sara Stefansdottir og Victoria Marie Bystøl Baug sammen med nyansatt Alva Ore helt til høyre.

Alva Ore er ny rådgiver i PR-operatørene

– I lang tid har jeg sett opp til byrået, arbeidene deres og er motivert for å komme skikkelig i gang, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

PR-operatørene har ansatt Alva Ore som ny rådgiver, opplyses det om i en pressemelding.

Hun kommer fra jobb i Universal Music, der hun hadde ansvaret for å utarbeide og gjennomføre markedsføringsstrategier for både norske og internasjonale artister, og har dermed opparbeidet seg et nettverk av artister, journalister og influensere.

– Jeg gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring i prosjektene til PR-operatørene. I lang tid har jeg sett opp til byrået, arbeidene deres og er motivert for å komme skikkelig i gang, forteller hun.

Det står i meldingen at Ore, allerede etter en knapp uke i den nye stillingen, blitt en etterspurt ressurs og er i gang med prosjekter for et vidt spekter av kunder innen teknologi, livsstil, finans og FMCG- segmentet.

– Det er strålende å endelig få Alva på plass. Hun har et bredt nettverk, spennende bakgrunn og ikke minst er hun full av energi og nye ideer, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl i meldingen.

Ore har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra BI Bergen, inkludert et semester på University Of California, Berkeley.

– Trøkk

Byrålederen forteller at det er høyt tempo på hjemmekontorene om dagen, og at byrået opplever økt oppdragsmengde fra eksisterende kunder og stor pågang fra nye oppdragsgivere.

– Jeg har vært i PR-operatørene i 14 år og tror aldri jeg har opplevd et sånt trøkk og pågang som det er nå. Det er også imponerende og inspirerende å se hvordan både kollegaer og oppdragsgivere forsetter å håndtere «den nye normalen», sier byråleder Thorendahl.

Som KOM24 tidligere har skrevet om startet PR-operatørene 2021 med å få på plass to juniorrådgivere. I tillegg har byrået denne våren praktikant Mikkel Nord, fra Høyskolen Kristiania, med på laget.

Powered by Labrador CMS