På bilde er praktikant Mikkel Nord, relativt ferske juniorrådgivere Sara Stefansdottir og Victoria Marie Bystøl Baug sammen med nyansatt Alva Ore helt til høyre.

Alva Ore er ny rådgiver i PR-operatørene

– I lang tid har jeg sett opp til byrået, arbeidene deres og er motivert for å komme skikkelig i gang, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

PR-operatørene har ansatt Alva Ore som ny rådgiver, opplyses det om i en pressemelding.

Hun kommer fra jobb i Universal Music, der hun hadde ansvaret for å utarbeide og gjennomføre markedsføringsstrategier for både norske og internasjonale artister, og har dermed opparbeidet seg et nettverk av artister, journalister og influensere.

– Jeg gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring i prosjektene til PR-operatørene. I lang tid har jeg sett opp til byrået, arbeidene deres og er motivert for å komme skikkelig i gang, forteller hun.

Det står i meldingen at Ore, allerede etter en knapp uke i den nye stillingen, blitt en etterspurt ressurs og er i gang med prosjekter for et vidt spekter av kunder innen teknologi, livsstil, finans og FMCG- segmentet.

– Det er strålende å endelig få Alva på plass. Hun har et bredt nettverk, spennende bakgrunn og ikke minst er hun full av energi og nye ideer, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl i meldingen.

Ore har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra BI Bergen, inkludert et semester på University Of California, Berkeley.

– Trøkk

Byrålederen forteller at det er høyt tempo på hjemmekontorene om dagen, og at byrået opplever økt oppdragsmengde fra eksisterende kunder og stor pågang fra nye oppdragsgivere.

– Jeg har vært i PR-operatørene i 14 år og tror aldri jeg har opplevd et sånt trøkk og pågang som det er nå. Det er også imponerende og inspirerende å se hvordan både kollegaer og oppdragsgivere forsetter å håndtere «den nye normalen», sier byråleder Thorendahl.

Som KOM24 tidligere har skrevet om startet PR-operatørene 2021 med å få på plass to juniorrådgivere. I tillegg har byrået denne våren praktikant Mikkel Nord, fra Høyskolen Kristiania, med på laget.

Powered by Labrador CMS