Anders Ringen i Kommunikasjonsforeningen.

JULEPRATEN

– Jeg tror og håper vi kommer til å ta mer hensyn i innholdet vi produserer

Anders Ringen i Kommunikasjonsforeningen nevner et spesielt håp han har for det kommende året.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

KOM24 har stilt seks spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

Denne gangen er det prosjektleder og innholdsprodusent Anders Ringen i Kommunikasjonsforeningen som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– I jul skal jeg koble av, sjekke mail minst mulig og tilbringer så mye tid jeg kan med nærmeste familie. Det er jul for meg!

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/eller se denne julen?

– Selv synes jeg det er deilig å ta et faglig avbrekk i jula. Jeg anbefaler å høre på «My Dad Wrote A Porno», en klein og moro podkast som lett kan «binges». Trenger man en dystopisk digresjon vekk fra virus anbefales romanen Children of Time av Adrian Tchaikovsky.

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– Det bugner ikke av morsomme opplevelser i år, men sommerens rundtur rundt Hardangervidda og en litt for lang tur opp til Trolltunga med brødre, samboer og hund topper lista i år.

– Du får invitere tre bransjekollegaer på middag. Hvem inviterer du og hvorfor?

– Jeg vil invitere alle kollegaene mine i Kommunikasjonsforeningens sekretariat, som jeg har sett alt for lite siden jeg startet i september.

– Hva husker du best fra kommunikasjonsåret 2020?

– Vårens mangfoldsdebatt. Den var viktig og kom noe på overtid.

– Hva tror du vil prege kommunikasjonsbransjen i 2021?

– Jeg tror og håper vi kommer til å ta mer hensyn i innholdet vi produserer. Ref. «krenkehysteriet» og blackface-debatten håper jeg kommunikasjonsbransjen kan bistå med økt forståelse for at det ikke er greit å produsere innhold som kan oppfattes som pejorativt av enkelte folkegrupper, minoriteter eller andre for øvrig.

Powered by Labrador CMS