Stiftelsen Rettferd har i disse dager hentet inn Andrè Ulveseter som ny kreativ konsulent, opplyses det om i en pressemelding.
Stiftelsen Rettferd har i disse dager hentet inn Andrè Ulveseter som ny kreativ konsulent, opplyses det om i en pressemelding.

Standup-komiker blir ny kreativ konsulent for Stiftelsen Rettferd

Andrè Ulveseter skal hjelpe Stiftelsen Rettferd med innhold til sosiale medier.

Publisert Sist oppdatert

Stiftelsen Rettferd har i disse dager hentet inn Andrè Ulveseter som ny kreativ konsulent, opplyses det om i en pressemelding. Ulveseter skal jobbe med innhold til stiftelsens prosjekter «Hjelp med NAV» og «Hjelp med gjeld».

For mange er Ulveseter mest kjent som standup komiker, samt mannen bak Facebook-gruppen «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil».

- I en tid hvor det er minimalt med fysiske show, standup og konferansejobber, er det hyggelig å kunne bidra med min kompetanse til å potensielt gjøre hverdagen bedre for enkeltpersoner som har fått seg en trøkk nå i koronatiden, uttaler Ulveseter.

Stiftelsen opplyses om at de, i et samarbeid med en komiker som Ulveseter, er trygge på å kunne levere nettopp god språkstrategi. Ulveseter besitter i dag en av Norges største Facebook-grupper («Bilder i kampen mot særskrivingsfeil» med 186 000 følgere).

Stiftelsen mener at nettopp dette beviser at Ulveseter har klart å kommunisere godt også ovenfor massene. I tillegg til han tidligere erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Kystverket, noe som gjør at han også besitter kompetanse knyttet til tradisjonell kommunikasjon og PR.

- Stiftelsen inngår samarbeidet med Andrè Ulveseter først og fremst fordi Ulveseter har en humoristisk tilnærming til samfunnsutfordringer som allerede er utprøvd med suksess knyttet til vår type brukermasse. Vi tror det er viktig å kunne levere godt content på våre digitale flater som BÅDE er fornøyelig å lese, samt informativt, sier generalsekretær i Stiftelsen Rettferd, Tor Bernhard Slaathaug i meldingen.

På bakgrunn koronasituasjonen etablerte Stiftelsen Rettferd i fjor et NAV- og kriserådgivningsprosjekt som vi har kalt «Hjelp med NAV». I vinter startet de opp prosjektet «Hjelp med gjeld».

Det opplyses om at disse prosjektene har blitt en realitet takket være økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen, Bank Norwegian, Stiftelsen Christiania Opfostringshus, samt statsbudsjettavtalen mellom regjeringspartiene og FrP.

Powered by Labrador CMS