Ansvarlig for digital markedsføring i ESSVE, Cathrine Brandsborg og Markedssjef Silje Netskar.

ESSVE samler alle byråtjenester hos Iteo

– Det gir enklere prosesser, helhetlig tankegang, færre møter og lavere kostnader, sier markedssjef i ESSVE, Silje Netskar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Dette er et selskap vi har håpet over lang tid at vi fikk jobbe med. ESSVE har en tydelig posisjon og de beste produktene i sitt marked, og er utrolig hyggelige å jobbe sammen med. Som en klassisk B2B-bedrift har de kompliserte kundereiser og mange målgrupper med mange ulike kommunikasjonsbehov, og det er for slike bedrifter vi er best, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue i en pressemelding.

– Det er utrolig gøy å få være med på å levere alt til ESSVE, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.

ESSVE er en leverandør av skruer og festemateriell, og etter kort tids samarbeid besluttet selskapet å bruke Iteo til å dekke alle sine byråbehov.

Samarbeidet startet med arbeid med søkemotoroptimalisering og utvidet seg raskt til å omhandle alt fra strategi til gjennomføring.

Det er veldig deilig å samle alt i ett byrå. Det gir enklere prosesser, helhetlig tankegang, færre møter og lavere kostnader. Iteo har investert mye i å bli kjent med oss. Vi merket med en gang at denne byråmodellen vil løfte oss, slik at vi i markedsavdelingen kan fokusere mer på strategi og merkevarebygging, sier markedssjef i ESSVE, Silje Netskar.

En påskrudd gjeng

Markedssjefen har ansvar for all markedskommunikasjon i det norske markedet, sammen med ansvarlig for digital markedsføring, Cathrine Brandsborg. Netskar mener derfor det er viktig å ta valg som gjør at de kan jobbe smartere med både tiden og ressursene de har til rådighet.

Det er ekstremt viktig å ha et byrå som kan vår bransje, og som har erfaring med og forstår våre målgrupper. Da er det lettere for byrået å ta fram konseptene som funker.

Iteo er godt i gang med arbeidet til årets terrassesesong, og utformingen av en ny merkevareplattform.

Vi har møtt en gjeng som er skikkelig påskrudd, der fokuset er å hjelpe håndverkere med kompetansen og systemene som gjør at de lykkes enda bedre. Det er utrolig gøy å få være med på å levere alt til ESSVE, fra de kreative ideene til virkemidlene som konverterer, sier Thue.

Powered by Labrador CMS