Ansvarlig for digital markedsføring i ESSVE, Cathrine Brandsborg og Markedssjef Silje Netskar.
Ansvarlig for digital markedsføring i ESSVE, Cathrine Brandsborg og Markedssjef Silje Netskar.

ESSVE samler alle byråtjenester hos Iteo

– Det gir enklere prosesser, helhetlig tankegang, færre møter og lavere kostnader, sier markedssjef i ESSVE, Silje Netskar.

Publisert Sist oppdatert

Dette er et selskap vi har håpet over lang tid at vi fikk jobbe med. ESSVE har en tydelig posisjon og de beste produktene i sitt marked, og er utrolig hyggelige å jobbe sammen med. Som en klassisk B2B-bedrift har de kompliserte kundereiser og mange målgrupper med mange ulike kommunikasjonsbehov, og det er for slike bedrifter vi er best, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue i en pressemelding.

– Det er utrolig gøy å få være med på å levere alt til ESSVE, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.
– Det er utrolig gøy å få være med på å levere alt til ESSVE, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.

ESSVE er en leverandør av skruer og festemateriell, og etter kort tids samarbeid besluttet selskapet å bruke Iteo til å dekke alle sine byråbehov.

Samarbeidet startet med arbeid med søkemotoroptimalisering og utvidet seg raskt til å omhandle alt fra strategi til gjennomføring.

Det er veldig deilig å samle alt i ett byrå. Det gir enklere prosesser, helhetlig tankegang, færre møter og lavere kostnader. Iteo har investert mye i å bli kjent med oss. Vi merket med en gang at denne byråmodellen vil løfte oss, slik at vi i markedsavdelingen kan fokusere mer på strategi og merkevarebygging, sier markedssjef i ESSVE, Silje Netskar.

En påskrudd gjeng

Markedssjefen har ansvar for all markedskommunikasjon i det norske markedet, sammen med ansvarlig for digital markedsføring, Cathrine Brandsborg. Netskar mener derfor det er viktig å ta valg som gjør at de kan jobbe smartere med både tiden og ressursene de har til rådighet.

Det er ekstremt viktig å ha et byrå som kan vår bransje, og som har erfaring med og forstår våre målgrupper. Da er det lettere for byrået å ta fram konseptene som funker.

Iteo er godt i gang med arbeidet til årets terrassesesong, og utformingen av en ny merkevareplattform.

Vi har møtt en gjeng som er skikkelig påskrudd, der fokuset er å hjelpe håndverkere med kompetansen og systemene som gjør at de lykkes enda bedre. Det er utrolig gøy å få være med på å levere alt til ESSVE, fra de kreative ideene til virkemidlene som konverterer, sier Thue.

Powered by Labrador CMS