Anette Grøttland Zimowski

Anette Grøttland Zimowski forlater Sjømatrådet

Blir Chief Marketing and Communications Officer i Ålesundbaserte TAU Tech.

Publisert Sist oppdatert

- Selskapet går over i en ny fase denne høsten. Vi skal sette vår visjon som selskap ut i livet, og vi skal ut og høste sjømat. Å få Anette med på laget er kjempeviktig for å fortelle verden vår historie og for å drive frem vår visjon for mer bærekraftig sjømat fra havbunnen, sier Øystein Tvedt, CEO i TAU Tech i en pressemelding.

De har hentet Anette Grøttland Zimowski som går fra å lede det internasjonale PR-arbeidet i Sjømatrådet til nye utfordringer som Chief Marketing and Communications Officer i Ålesundbaserte TAU Tech.

Selskapet har over flere år jobbet med teknologiutvikling og forskning med mål om å finne en mer skånsom og bærekraftig måte å høste ressurser på havbunnen, i første omgang arktiske kamskjell, eller haneskjell.

I Sjømatrådet har Grøttland Zimowski hatt ansvar for internasjonalt PR arbeid, noe som kommer godt med i TAU Tech.

- Det passer godt med TAU Tech sine internasjonale ambisjoner. Dette er et norsk selskap med internasjonalt nedslagsfelt. Min jobb blir å sørge for at vår løsning for havbunnshøsting blir kjent for stakeholdere innenfor fiskeri og forvaltning verden rundt, sier Grøttland Zimowski i pressemeldingen.

Hun startet i jobben første august.

Powered by Labrador CMS