– Han vil tilføre byrået og våre kunder verdifull kompetanse, erfaring og engasjement
– Han vil tilføre byrået og våre kunder verdifull kompetanse, erfaring og engasjement

Nucleus henter kundeansvarlig fra Trigger: Petter Herming bytter jobb

– Petters erfaring vil komme svært godt med i vår videre utvikling.

Publisert

– Nucleus er på en spennende reise som jeg vil være med på, sier seniorrådgiver Petter Herming som nå melder flytting fra Trigger til Nucleus, i en pressemelding.

Petter Herming har over tjue års erfaring fra kommunikasjonsfaget og har tidligere jobbet seks år i Geelmuyden.Kiese som partner og leder for kreatørene, vært partner og daglig leder i Teft PRESSEMELDING (nå Spoon), samt syv års fartstid i Dinamo. Herming har også med seg tre års erfaring fra Konsernstab kommunikasjon i Posten Norge.

– Nucleus er et byrå med kompetanse innen mange kommunikasjonsdisipliner, og det passer godt med min bakgrunn og med hvordan jeg ønsker å jobbe. Byrået er i en vekstfase, og det byr på mange nye muligheter og utfordringer som jeg gleder meg til å ta del i, sier Herming.

I Nucleus skal Petter ha kundeansvar og jobbe som seniorrådgiver med fokus på markedskommunikasjon, kreativitet og konsept- og kampanjeutvikling.

– Vi tar hånd om stadig større og mer sammensatte problemstillinger for kundene våre, og Petters erfaring vil komme svært godt med i vår videre utvikling, sier Anette Jamtvedt, COO i Nucleus i pressemeldingen.

Nucleus opplever solid vekst i omsetning og byråinntekt i inneværende år og har signert 18 nye kunder siden januar.

– Vi vokser både gjennom å levere flere tjenester til eksisterende kunder og ved å vinne nye kunder. Vi er derfor meget godt fornøyde med å ha signert en så dyktig og erfaren rådgiver som Petter. Han vil tilføre byrået og våre kunder verdifull kompetanse, erfaring og engasjement, sier Jamtvedt.

Powered by Labrador CMS