Martin Mathiesen og Håkon Engebu.

JCP sikrer seg bransjeveteran – 15 år etter første møtet

– Nå har jeg fått noen år på baken og føler jeg kan bidra med min erfaring og nye perspektiver, sier Håkon Engebu.

Publisert

Med ti års ledererfaring fra hotell og reiseliv, flere arbeidsopphold som offiser i Forsvaret, samt lederstillinger i både offentlige og private sikkerhetsvirksomheter, er Håkon Engebu klar som rådgiver og senior prosjektleder i JCP.

– Jeg har fulgt JCP siden det ble startet, og for femten år siden begynte jeg nesten å jobbe her. Det ble ikke noe av den gangen, men vi har fulgt hverandre gjennom årene, både i konkurranse og til felles inspirasjon. Nå har jeg fått noen år på baken og føler jeg kan bidra med min erfaring og nye perspektiver.

I eventsammenheng har Håkon jobbet særlig for kunder i det offentlige, som leder i Gyros sidesatsing OneLouder og leder av 6. Sans Event. Nå har han funnet sin plass med ny arbeidshverdag og nye kolleger i JCP.

Gjorde et unntak

Kommunikasjonshuset JCP, som leverer reklame, PR, retail, reise og event har opplevd stødig vekst gjennom mer enn 20 år og er en av Norges største eventvirksomheter.

JCP har hatt for vane å rekruttere internt, men Engebu er blant unntakene. Teamleder i JCP, Martin Mathisen, gleder seg over tilskuddet.

– Håkon er en stødig, kjempedyktig rådgiver på store konferanser som bidrar til å løfte oss til et høyere nivå. Han har med seg en faglig tyngde og erfaring som både kunder og kolleger setter pris på. Det er også veldig spennende å få et nytt perspektiv på måten vi jobber. Man blir nødvendigvis vant til å jobbe på en bestemt måte, og da er det veldig sunt å bli utfordret, sier han.

– En fart jeg aldri har sett maken til

Som resten av bransjen sto JCP i en utfordrende situasjon med restriksjonene de seneste årene. Det medførte en omstilling der eventbyrået hadde en enorm utvikling innen digitale events.

Engebu opplever at dette året har full fart i selene når byrået leverer fysiske events med en digital erfaring som gjør JCP Event et mer kompetent byrå en for 3 år siden.

– Folkene og kulturen er en viktig årsak til å velge JCP. Det er et åpent miljø der man føler seg velkommen. JCP har utvikling i fokus, og kom seg formidabelt godt gjennom pandemien og ut av dette året med en fart jeg aldri har sett maken til. Vi har de beste forutsetninger til å herje også i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS