Britt Otterdal Myrset ble torsdag kåret til «Årets foredragsholder» under ANFOs DSAD. Prisen ble delt ut av fjorårets vinner (t.v.), advokat Vebjørn Søndersrød og direktør i ANFO Jan Morten Drange.

Britt Otterdal Myrset fra Deloitte er kåret til årets foredragsholder

Juryen trekker fram hennes kunst til å formidle solid kunnskap på en lett og elegant måte.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom mange år har ANFO (Annonsørforeningen), kåret «Årets Foredragsholder» under DSAD (Den Store Annonsørdagen). Prisen deles ut basert på evalueringer og tilbakemeldinger av gode bidragsytere fra deres mange møteplasser.

I år går prisen «Årets foredragsholder» til partner i Deloitte, Britt Otterdal Myrset.

Med denne prisen ønsker ANFO å takke alle som hjelper dem med en viktig del av deres virksomhet.

I begrunnelsen heter det at «Årets foredragsholder håndterer på et svært høyt nivå kunnskapsformidling i et klima preget av post pandemi der både publikums forventninger, og ikke minst konsentrasjon, har endret seg.»

Videre skriver ANFO at de mener det er en kunst å formidle solid kunnskap på en så lett og elegant måte som det Otterdal Myrset gjør.

Finaleheatet bestod av 15 foredrag, og blant dem fjorårets vinner, advokat og partner i advokatfirmaet Ræder, Vebjørn Søndersrød. Sammen med direktør i ANFO, Jan Morten Drange, fikk han æren av å dele ut prisen til Otterdal Myrset.

Powered by Labrador CMS