– De fyller til de grader vårt viktigste rekrutteringskriterie, som er at de er skikkelig ålreite folk
– De fyller til de grader vårt viktigste rekrutteringskriterie, som er at de er skikkelig ålreite folk

Caulis skal tredoble antall ansatte i 2022 – fire nye inn

Øker tempoet på rekruttering ett år etter lanseringen.

Publisert Sist oppdatert

– Min tid i mediebyrået Hensikt har vært givende og lærerik, og jeg er glad for at jeg ikke flytter langt når jeg nå har startet i Caulis. Caulis er et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner, sier Peter Berg Vigdal, en av fire nye ansatte i Caulis, i en pressemelding.

De andre som kommer inn dørene er Solveig Rikheim, Emilie Øiseth og Annika Hansen.

– De har alle fire stor faglig interesse og de fyller til de grader vårt viktigste rekrutteringskriterie, som er at de er skikkelig ålreite folk, sier Rikke Etholm-Idsøe, daglig leder i Caulis.

Ved lansering for ett år siden talte selskapet fem personer. De er nå oppe i 12 personer og har med det mer enn doblet antall ansatte.

– Vi skal tredoble antall ansatte i 2022, hvor alle sammen, både nye og gamle hoder, blir helt avgjørende når vi nå skal ta Caulis til nye høyder, forteller Etholm-Idsøe.

– Veksten kommer av vårt bidrag med å hjelpe bedrifter med å ta eierskap til førstepartsdata og fokus på muligheter, sier hun i pressemeldingen.

Selskapet har allerede en rekke eksisterende strategiske samarbeid med flere store kunder, som Norgesgruppen og TV 2, i forbindelse med aktivering av førstepartsdata.

Powered by Labrador CMS