– Vi samarbeider utrolig godt og har komplementære ferdigheter.
– Vi samarbeider utrolig godt og har komplementære ferdigheter.

Corporate Communications styrker seg innen visuell kommunikasjon

Henter New Zealandsk spisskompetanse.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg bistår mange store børsnoterte selskaper med å løse deres kommunikasjonsbehov. Ved flere anledninger de seneste årene har veien min krysset Corporate Communications. Vi samarbeider utrolig godt og har komplementære ferdigheter, så jeg føler at dette er et riktig valg for begge parter, sier Tania Faye Goffredo i en pressemelding.

Goffredo er født og oppvokst på New Zealand, men har bodd i Norge i 15 år. Hun har erfaring fra flere kommunikasjons- og markedsføringsroller i Aker Solutions, og de seneste åtte årene har hun drevet sitt eget selskap innen visuell kommunikasjon, inkludert grafisk design.

– Hun evner å presentere komplisert og tørt innhold på en lettforståelig og overbevisende måte, og vi vet at mange av kundene våre vil verdsette denne kompetansen, sier managing partner i Corporate Communications, Kaia Tetlie i pressemeldingen.

– Det er mange måter å fortelle en historie og presentere ulike budskap. Vi vet at 65 prosent av verdens befolkning lærer best gjennom visuell kommunikasjon, og dette er viktig uansett om du skal lage en finansiell rapport, selskapspresentasjon, ny hjemmeside, et nyhetsbrev, innhold til sosiale medier eller finne illustrasjon til din neste pressemelding. Det er derfor naturlig for oss å tilby mer av denne kompetansen hos oss, sier Tetlie.

Selskapet hadde en byråinntekt på 71,6 millioner kroner i 2021, opp fra 52, 4 millioner kroner i 2020, tilsvarende en økning på 36,6 prosent. Etter ansettelsen av Goffredo teller selskapet 25 medarbeidere, hvorav 15 er partnere.

Powered by Labrador CMS