Fasett vant gull lørdag kveld.

Gull til Fasett i europamesterskapet i design

Lørdag kveld gikk den nye logoen for Lnett helt til topps i ED-Awards.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

The European Design Awards, også kjent som ED-Awards, er en fagkonkurranse som vurderer og plukker ut det beste av kommunikasjonsarbeid innenfor designfeltet fra siste år.

– Det er et slags Europamesterskap i design, kan man si, forteller daglig leder i Fasett i en pressemelding, Pål Hjort Bjerge.

Det var den nye visuelle identiteten til Lnett utviklet av Fasett i samarbeid med Studio Bergini i London, som fikk gull i kategorien ‘Company Logo’ under utdelingen i Tallinn lørdag kveld.

– Å møte kolleger og konkurrenter fra hele Europa og se at våre arbeider innen grafisk design og branding blir lagt merke til og rangeres i toppen gir inspirasjon og energi til å stå på enda hardere for Lnett og alle våre kunder – og skape enda mer verdi for dem i årene framover, sier Berge.

Beholder toppen

ED-Awards er et felles initiativ fra International Council of Design og designmagasiner fra hele Europa og deles ut til europeiske designere for fremragende arbeid innen kommunikasjonsdesign. Alle innsendte bidrag bedømmes av et panel av journalister og designkritikere fra femten europeiske designmagasiner og regnes som en av Europas største designfestivaler.

– Det er svært kjekt å få denne anerkjennelsen ute i Europa, både for oss i Fasett og ikke minst kundene våre. Fasett skal alltid være i toppen av grafisk design og branding i Norge – og denne utmerkelsen hjelper oss i å beholde den posisjonen, sier en fornøyd Berge.

Lnetts visuelle identitet er utviklet i samarbeid med Studio Bergini, mens Ben Hodges har bidratt med 3D animasjoner og Allcaps på typografi.

Ikke bare Fasett vant fra Norge på ED-awards lørdag kveld. Void AS vant i kategorien «Digital installations» for prosjektet Flyt - Ceiling Installation. I kategorien «Motion Logo» vant Anti for prosjektet Visual Identity Scandinavian University Press. Noa Ignite vant i kategorien «Mobile Apps» for prosjektet Ruter public transport app.

Powered by Labrador CMS