På bilde fra venstre. Kristin Grimstad, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, Kenneth Pedersen.

Cecilie Kåss Furuseth hentes til ANTIs pod-satsing

ANTI fortsetter sin satsing på podkast og ansetter Cecilie Ramona Kåss Furuseth.

Publisert Sist oppdatert

– Det er to ting jeg har blitt veldig glad i de siste årene, og det er ANTI og podkast. Så det at ANTI satser videre på podkast og vil ha meg med på laget er som en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er nerdete opptatt av podkast, også gjennom å være på skapersiden og utvikle konsepter for andre. Nå gleder jeg meg enormt til å utvikle nye og spennende podkaster sammen med teamet hos Anti, sier Furuseth i en pressemelding. 

I ANTI har de produsert podkaster i årevis, og de skriver at de har tro på podkast som en økende formidlingskanal. 

– Vi har stor tro på at podkast vil øke i årene som kommer. Men skal man skille seg ut og få med seg både lyttere og annonsører, så er vi helt avhengig av gode innholdshoder og formidlere. Her er Cecilie i en særposisjon. Hun er ekstremt dyktig både foran og bak mikrofonen. Ikke minst ser vi på utviklingsprosjekter der vi kan krysse podkast med TV serier som er svært spennende; sier lederduoen i ANTI Kristin Grimstad og Kenneth Pedersen.

Kåss Furuseth er ikke ukjent med ANTI da hun har produsert en rekke podkaster sammen med dem allerede.

– Etter å ha laget flere podkaster på huset, kan jeg med hånden på hjertet si at ANTI er et helt nydelig sted å lage innhold, både faglig og hyggemessig. Det vil jeg gjerne dele med andre. Så nå håper jeg at hvis det sitter noen der ute som brenner inne med en skikkelig god podkastidé - send meg en mail, så tar vi en prat!, avslutter Furuseth.

ANTI står bak blant andre podkastene Unntakstilstand, God bedring, Hos Peder, Ha det bra, Hele Historien, SOS nødtelefonen, Vendepunktet, Ufiltrert med fler.

Powered by Labrador CMS