Det er inngått en avtale om retningslinjer hvis May Britt Lagesen må møte på Stortinget.

May Britt Lagesen styrker det politiske laget hos Geelmuyden Kiese

May Britt Lagesen (53), går til rådgivningsbransjen og samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese.

Publisert Sist oppdatert

May Britt Lagesen vil jobbe som seniorrådgiver med samfunn, politikk og kommunikasjon fra 1. august. 

Hun har vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem i finanskomiteen og i energi- og miljøkomiteen. Lagesen har også vært med i Stortingets delegasjon i Nordisk råd. 

Hun er nå 1. vararepresentant til Stortinget for Arbeiderpartiet og Nord-Trøndelag i perioden 2021–2025.

Strategi for vekst

– Jeg gleder meg til å ta fatt på en helt ny rolle som rådgiver, i et selskap med virksomhet og kollegaer i en rekke land og som er et av Norges fremste byråer innenfor politikk og samfunn, sier Lagesen i en pressemelding.

– Jeg vil få bruk for alt jeg har erfart fra tiden som fylkessekretær i Fellesorganisasjonen, fra lokal- og fylkespolitikk i Steinkjer og Trøndelag, så vel som fra Stortinget og fra arbeidet i Nordisk råd, fortsetter hun.

Severin Roald, adm. direktør og May Britt Lagesen, påtroppende seniorrådgiver.

Severin Roald, adm. direktør, forteller at Geelmuyden Kiese har en klar strategi for vekst i Norge, Norden og Internasjonalt, og bygger et sterkt lag innenfor politikk og samfunn. 

– Vi ansetter rådgivere med bred politisk bakgrunn, fra venstre til høyre i politikken, til det beste for våre kunder, sier han.

Selskapet jobber for et åpent samfunn og har åpenhet, mot, integritet og sans for humor som sine verdier. 

Selskapet har åpne kundelister.

Geelmuyden Kiese er eid av Paritee som samlet har 350 ansatte på kontorer i Oslo, Stockholm og København i Norden, i London i UK og i New York, San Francisco og Minneapolis i USA.

Spennende fremtid

– I rollen som politiker på sentralt, regionalt og lokalt plan, samt organisasjonsmenneske har jeg sett at det er et stort behov for bistand for å løfte fram ulike aktørers viktige saker, sier Lagesen og legger til:

– Nå får jeg endelig mulighet til å bruke de erfaringene og den kunnskapen jeg har opparbeidet meg de siste 20 årene i skjæringspunktet mellom politikk, samfunn og næringsliv. Dette er spennende.

Det er inngått en avtale om retningslinjer hvis Lagesen må møte på Stortinget.

1. Geelmuyden Kise har åpne kundelister som publiseres på selskapets hjemmesider.

2. Hvis Lagesen må møte på Stortinget skal Lagesen levere liste over de kunder hun jobber med til Arbeiderpartiets gruppestyre og medlemmene av den komiteen hun møter i.

3. Lagesen vil i Stortinget og i komiteen stemme i tråd med Arbeiderpartiets anbefalinger og sammen med Arbeiderpartiets representanter, uavhengig av hva som er i hennes kunders interesse.

Powered by Labrador CMS