Nils Apeland, Toastmaster Talerlisten og Severin Roald, adm.dir i Geelmuyden Kiese.

Talerlisten inn i Geelmuyden Kiese-fellesskapet

Foredragsfirmaet Talerlisten blir «samboere» med kommunikasjonshuset Geelmuyden Kiese og eventbyrået Playroom. 

Publisert Sist oppdatert

– Vi er tre sterke fagmiljøer som hjelper våre kunder til å kommunisere bedre og mer effektivt og vi ser allerede synergier gjennom felles leveranser. Sammen kan vi levere et bredt spekter av tjenester, sier Severin Roald, adm. dir i Geelmuyden Kiese, i en pressemelding.

Talerlisten har gjennom vinteren samarbeidet om oppbygningen av den nye Tostrupkjelleren «Onsdag på Trekanten» sammen med Geelmuyden Kiese. 

Gjennom det ble det etablert en dialog som har medført at Talerlisten nå har flyttet inn i 9. etasje på «Trekanten». 

Talerlisten har seks ansatte og omsatte i fjor for i overkant av 30 millioner kroner. Selskapet ledes av PR-veteran Nils Apeland, som tar med seg bred rådgivererfaring inn i fellesskapet.

– Talerlisten har hatt en imponerende utvikling og deres kompetanse passer godt inn i vår strategi om å bygge et kompetansehus. Gjennom Talerlisten får vi også tilgang til et fantastisk nettverk av ettertraktede eksperter og innledere som vi kan trekke inn i prosjekter til glede for våre kunder i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia og USA, sier Bjørn Richard Johansen som er kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese og rådgiver for styret i Paritee. 

– Geelmuyden Kiese er et stort samfunnsbyrå som er opptatt av hva mennesker kan få til sammen, så det var lett å si ja da de åpnet dørene. Vi er allerede godt i gang med flere samarbeid, sier Nils Apeland, toastmaster i Talerlisten.

De ansatte i de tre selskapene kan dessuten glede seg over jevnlig inspirasjon og faglig påfyll fra Talerlistens mange foredragsholdere. 

Denne uken fikk medarbeiderne fra de tre selskapene oppleve et foredrag med tidligere DNB-sjef Rune Bjerke. Han fortalte om endring og endringsledelse, med en rekke gode historier og eksempler.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS