Storm Samfunn utvider, og har hentet inn Katinka Riksfjord Sporsem for å styrke satsingen på strategisk og politisk kommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som generalsekretær i Norsk Flygerforbund,
 som organiserer norske piloter.
Storm Samfunn utvider, og har hentet inn Katinka Riksfjord Sporsem for å styrke satsingen på strategisk og politisk kommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som generalsekretær i Norsk Flygerforbund, som organiserer norske piloter.

Generalsekretæren i Norsk flygerforbund blir PR-rådgiver

– Oppdraget vi fikk fra våre eiere var: skaff de flinkeste folka.

Publisert Sist oppdatert

Katinka Riksfjord Sporsem startet i Storm Samfunn 1. august. 

Her skal hun jobbe med politisk analyse, politisk og strategisk kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Det melder byrået selv i en pressemelding.

- Jeg har lenge hatt lyst til å fordype meg enda mer i strategisk kommunikasjon. At jeg kan få bruke min erfaring til å hjelpe virksomheter og organisasjoner som bidrar til samfunnsutvikling og verdiskaping, er både meningsfullt og gøy, sier hun i pressemeldingen.

Daglig leder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden, sier i pressemeldingen de har sendt ut at hun er veldig glad for ansettelsen av Sporsem.

– Oppdraget vi fikk fra våre eiere var: skaff de flinkeste folka. Sporsem har inngående forretningsforståelse, lang erfaring fra politiske prosesser og gode strategiske og analytiske egenskaper. Hun har strategisk og operativ ledererfaring, og kjenner det politiske systemet, nasjonalt og lokalt i Oslo, svært godt, sier Remen Midtgarden.

Remen Midtgarden trekker også frem at Sporsem vil styrke Storm Samfunn på krisekommunikasjon. Hun har lang erfaring med kriseledelse, og svært god innsikt i samferdselsfeltet og trepartssamarbeidet.

Sporsem har bakgrunn fra Arbeiderpartiet, hvor hun har hatt flere rådgiverstillinger. Hun har også vært kommunikasjonssjef i Tankesmien Agenda, innsamlingsleder for NRKs TV-aksjon, og har jobbet for en rekke frivillige organisasjoner innen både bistand og idrett. 

Hun har også vært seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået MS&L. 

Powered by Labrador CMS