Rune Thomas Ege (41) er ny kommunikasjonsdirektør i det norske cruiserederiet SeaDream Yacht Club.
Rune Thomas Ege (41) er ny kommunikasjonsdirektør i det norske cruiserederiet SeaDream Yacht Club.

Rune Thomas Ege forlater Hurtigruten – går til cruiserederi

– Han blir svært sentral i arbeidet med å videreutvikle SeaDream.

Publisert Sist oppdatert

– Rune Thomas Ege har en unik kunnskap og erfaring fra cruiseindustrien og internasjonalt reiseliv, kombinert med bærekraftsarbeid og strategisk og operativ kommunikasjon. Vi er svært fornøyde med at han nå blir en del av SeaDream-familien, sier eier og administrerende direktør Atle Brynestad i SeaDream Yacht Club i en pressemelding.

Ege får globalt ansvar for selskapets kommunikasjons- og PR-arbeid på tvers av alle markeder. Han blir også en del av SeaDreams ledergrupper i Norge og USA.

– Han blir svært sentral i arbeidet med å videreutvikle SeaDream, og sørge for økt synlighet og vekst både i eksisterende og nye markeder, sier Brynestad.

Ege kommer til SeaDream Yacht Club fra Hurtigruten-konsernet, der han de siste sju årene har jobbet i en rekke ulike lederroller, med ansvar for PR- og kommunikasjonsarbeid både internasjonalt og nasjonalt.

– Selskapet har en unik posisjon, som jeg virkelig gleder meg til å utvikle videre sammen med resten av kollegene både på skipene og på land, sier Ege.

– Vi deler også den samme lidenskapen for havet, for mer personlige opplevelser og for en mer bærekraftig utvikling av reiselivet både i og utenfor Norge, sier Ege.

Ege har bred erfaring fra strategisk kommunikasjon, krisehåndtering, markedskommunikasjon og mediehåndtering. I årene før han begynte i Hurtigruten i 2016 jobbet Ege som utenriksjournalist i VG, og har bakgrunn fra nyhets- og reiselivsredaksjonen i det samme mediehuset. 

Han har også jobbet som nyhetsreporter i TV 2, og som presse- og informasjonsoffiser for norske styrker i Afghanistan.

I SeaDream Yacht Club skal han hovedsakelig jobbe fra kontoret på Slependen i Asker, der selskapet har samlet all driften av skipene, i tillegg til funksjoner som finans, samt salg og markedsføring for Europa og Asia.

SeaDream Yacht Club deler også kontorer med søsterselskapene i 3 Norske-konsernet: Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Christiania Glasmagasin. 

Powered by Labrador CMS