Bleed har ansatt to nyutdannede AHO-studententer, (f.v.) Guro Kobberstad Dysthe og Clementine Rusten.

Bleed styrker troppen med to nye interaksjonsdesignere

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bleed styrker seg på interaksjonsdesign og har ansatt de nyutdannede AHO-studentene Guro Kobberstad Dysthe og Clementine Rusten. Det opplyser byrået i en pressemelding tirsdag.

– Jeg har lenge beundret den høye kvaliteten som Bleed leverer og deres spennende kundeportefølje. Jeg er veldig begeistret for å joine teamet i Bleed, det er et utrolig imøtekommende og dedikert miljø. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med gjengen og ser frem til fortsettelsen, sier Rusten.

Hun er allerde i gang, mens Dysthe begynner i Bleed i midten av september.

Begge fra AHO

– Som interaksjonsdesigner med et særlig blikk mot det visuelle, var Bleed et attraktivt sted for meg å søke. Prosjektene deres står frem for meg som konseptuelt spennende og helhetlig gjennomført, med et sterkt formspråk. Jeg er takknemlig for at de ville inkludere meg i teamet og ser frem til å forme prosjekter sammen, sier Dysthe.

Begge har levert masteroppgaver ved Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo denne våren, og dyrker interessen for både det funksjonelle og det mer formmessige i designfaget.

– I alt vi gjør forsøker vi å skape helhet og kontekst. Dyktige interaksjonsdesignere med stor forståelse for form og identitet, er avgjørende for at vi skal levere godt. Vi er veldig glade for at Guro og Clementine har valgt å begynne hos oss, sier partner og kreativ leder, Svein Haakon Lia.

Bleeds Oslo-kontor teller nå 16 designere, rådgivere og prosjektledere.

Powered by Labrador CMS