Arne Vatnøy
Arne Vatnøy

Arne Vatnøy blir kommunikasjons­sjef for norsk havvind

Går fra Innovasjon Norge til Norwegian Offshore Wind Cluster.

Publisert Sist oppdatert

– Det blir vanvittig spennende å få være med på å forme kommunikasjonen rundt en så fremtidsrettet næring som havvind. Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på denne jobben, sier Arne Vatnøy i en pressemelding.

Som kommunikasjonssjef for havvindsklyngen blir Vatnøy med på laget som skal sørge for at norske bedrifter vinner de riktige internasjonale markedene.

– Dette er en bransje som alle snakker om akkurat nå, og vi skal jobbe for at norsk havvind blir en solid og etterspurt merkevare. Samtidig er det viktig at historien vi forteller her hjemme er faktabasert, opplyst og fresk, sier Vatnøy i pressemeldingen.

36-åringen har bakgrunn som journalist fra Dagsrevyen og TV 2 Nyhetene. De siste årene har han jobbet som innholdsansvarlig i Innovasjon Norge, hvor han blant annet har bygget opp selskapets satsing på video, og drevet podcasten «Innopodden» sammen med administrerende direktør Håkon Haugli.

Han starter i jobben 1. november. Kommunikasjonssjefen får arbeidssted i Oslo, sammen med en forretningsutvikler. Dermed utvides den Haugesund-baserte klyngen til å bli nasjonal.

– Tydelig og god kommunikasjon er helt nødvendig når en samlet bransje skal gjøre havvind til en av Norges viktigste grønne eksportsatsinger, sier leder for Norwegian Offshore Wind Cluster, Arvid Nesse.

Per i dag har havvindsklyngen over 300 medlemsbedrifter.

Powered by Labrador CMS