– Jeg gleder meg til å få videreutvikle kommunikasjonsarbeidet sammen med resten av konsernet, sier Yusuf Nebi Bastas.

Yusuf får nyopprettet stilling i NG Group: – Dette er Norges kuleste kommunikasjonsjobb

Kommer fra rådgivningsselskapet Asplan Viak.

Publisert

– Scenen er satt for en hurtig akselerasjon til en sirkulær fremtid! NG Group (Norsk Gjenvinning konsernet), har et stort konserns bredde med lokalbedriftens nærhet, og er sirkulærøkonomi i praksis i industriell skala, sier Yusuf Nebi Bastas, i en pressemelding.

Han er ansatt som kommunikasjonsdirektør i en nyopprettet stilling, og får det overordnede ansvaret for all kommunikasjon i konsernet, som teller over 67 selskaper i Norge og utlandet med sirkulærøkonomi som forretningsmodell.

NG Group har 40 anlegg og 2200 ansatte, fordelt i Norge, Danmark, Sverige, Polen og England.

Bastas kommer fra stillingen som leder for kommunikasjon og markedsføring, samt leder for byråsatsingen i rådgivningsselskapet Asplan Viak. I tillegg har han solid erfaring fra NHO, Justis- og beredskapsdepartementet og Statnett.

I 2022 var han på årets liste i E24s Ledertalentene-kåringen.

– Dette er Norges kuleste kommunikasjonsjobb, og jeg gleder meg til å få videreutvikle kommunikasjonsarbeidet sammen med resten av konsernet.

Han vil rapportere til Runa Opdal Kerr, som sitter i toppledelsen i konsernet.

– Ansettelsen av Bastas understreker vår strategi om ytterligere å synliggjøre NG Groups kompetanse og rolle i transformasjonen av Norden til en sirkulær økonomi. Jeg er svært fornøyd med å få han med på laget og ser frem til at han vil styrke vår kommunikasjon i tiden fremover, sier hun.

Bastas begynner i NG Group 1.juni.

Powered by Labrador CMS