Leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Asplan Viak, Yusuf Nebi Bastas.

Asplan Viak inngår samarbeid med Corporate Communications

Asplan Viak oppretter et nytt tjenesteområde innen kommunikasjon og skal bistå kunder strategisk og operativt i hele verdikjeden.

Publisert

– Dette er noe vi har stor tro på og at vi allerede har kunder som er interessert i kommunikasjonsbistand i prosjekter vi jobber i sier leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Asplan Viak, Yusuf Nebi Bastas, til KOM24.

– Vi lytter til markedet og ønsker å være tidlig ute med tjenester som gir økt verdi til kundene våre. En av våre store styrker er tverrfagligheten – nå blir kommunikasjon en del av dette, sier han.

Han leder også den nye kommunikasjonssatsingen til Asplan Viak, rådgivningsselskaper innen plan-, arkitektur- og ingeniørfag med 1200 ansatte fra fra Tromsø til Kristiansand.

– Kontinuerlig kommunikasjon med god samfunns- og interessentforståelse blir stadig viktigere i prosjekter og i bransjen, vi er nå godt rigget for å hjelpe kunder også på dette området.

Asplan Viak sine kommunikasjonsrådgivere har bred erfaring fra bransjen, offentlig og privat sektor, interessepolitikk og organisasjonsliv.

I tillegg blir Corporate Communicatons (CC) en verdifull samarbeidspartner for selskapet.

– Vi har dyktige kommunikasjonsrådgivere som sitter under samme tak med noen av landets fremste eksperter innen by- og stedsutvikling, det setter oss i en unik posisjon til å levere tjenester som treffer kundens behov. Våre rådgivere kan faget og kjenner bransjen, og forsterket med CC er vi i stand til å tilby spisskompetanse i en bredde av kommunikasjonstjenester.

Powered by Labrador CMS