Marianne Brenk Knutsen sammen med førsteklassingene Astrid Kjellsen Røed (i midten) og Caroline Hjortaas Christensen, som begge går entreprenørskapslinjen CRE8SLO på Kongshavn videregående skole.

I to dager får elevene et innblikk i hvordan det er å jobbe hos Trigger

– Det er veldig spennende å jobbe med elevene, og det gir et verdifullt innblikk i en viktig og litt lite tilgjengelig målgruppe,

Publisert

– Det er veldig spennende å jobbe med elevene, og det gir et verdifullt innblikk i en viktig og litt lite tilgjengelig målgruppe, ungdom mellom 16 og 19 år, sier strategisk planner i Trigger, Marianne Brenk Knutsen, i en pressemelding.

I snart fem år har Knutsen, som er strategisk planner i Trigger, jobbet med entreprenørskapslinjen CRE8SLO på Kongshavn videregående skole. Og i februar har førsteklassingene Astrid Kjellsen Røed og Caroline Hjortaas Christensen vært to dager hos Trigger.

– Det har vært veldig fint å ha Astrid og Caroline her. De har jobbet med oppgaver relatert til hvordan vi i Trigger jobber, hva vi er opptatt av og hvordan vi som virksomhet forholder oss til bærekraft. Det er spesielt gøy for meg, som er relativ ny, å få presentere dette til elevene. Jeg kjenner på en oppriktig stolthet i forhold til Triggers filosofi og metodikk.

Knutsen har bakgrunn som kreatør, og mener det er mange likheter mellom hvordan kreatører jobber, og hvordan man jobber med innovasjon.

– Dessuten er PR og markedsføring viktig fag for dem i deres utdanning, sier hun.

Kongshavn-elevene får en boost inn i gründerlivet, og får en problemstilling som skal løses. Deretter får de input relatert til temaer som er relevante for oppgaven og en brief fra kunde. Dette har ved flere anledninger vært faktiske kunder, som har konkrete problemstillinger rettet mot målgruppen elevene er en del av.

– Det er veldig spennende å jobbe med elevene, og det gir et verdifullt innblikk i en viktig og litt lite tilgjengelig målgruppe, ungdom mellom 16 og 19 år. Elvene og fagmiljøet på Kongshavn sitter på masse kunnskap og innsikt som er nyttig for oss, og som gjør dette til et fantastisk prosjekt som vi alle har utbytte av, avslutter Knutsen.



Powered by Labrador CMS