F.v. Marion Slettedal, byråleder Bente Kvam Kristoffersen og Sandra Helene Dvergastein.
F.v. Marion Slettedal, byråleder Bente Kvam Kristoffersen og Sandra Helene Dvergastein.

Trigger henter kommunikasjons­rådgivere fra Av-og-til og Släger

Godt miljø var en av grunnene til at de to nykommerne valgte Trigger: – En energiinnsprøytning av gode opplevelser.

Publisert Sist oppdatert

– Etter noen år på kundesiden var jeg nysgjerrig på byrålivet. Trigger lå øverst på ønskelisten, så da jeg fikk muligheten til å komme hit, måtte jeg slå til! Jeg har lenge latt meg imponere av Trigger sitt arbeid, hvordan de tenker helhetlig og leverer solide kommunikasjonskampanjer for et bredt spekter av spennende kunder, sier Marion Kristine Slettedal i en melding.

Hun er ansatt som prosjektleder, og kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Av-og-til.

– Når jeg i tillegg fikk nyss om det supersosiale miljøet var jeg solgt.

Hun forsikrer at de første dagene i ny jobb har stått til forventningene.

– Det har vært en energiinnsprøytning av gode opplevelser!

Byråleder Bente Kvam Kristoffersen er strålende fornøyd med Slettedal.

– Marion har en allsidig bakgrunn og tar med seg mye spennende kunnskap inn i byrået. Hun har et bredt interessefelt og kompetanse som passer perfekt inn i rollen som prosjektleder i Trigger, sier Bente Kvam Kristoffersen.

Sandra Helene Dvergastein er allerede i gang i rollen som PR-rådgiver. Hun kommer fra rollen som rådgiver i Släger, men har tidligere jobbet som praktikant i Trigger. Gleden over å vende «hjem» til der karrieren startet er stor.

– Triggermiljøet er helt spesielt, og det er noe med stemningen her på kontoret. Jeg gleder meg til å lære av alle de ulike faggruppene, og det å kunne jobbe med noen av de beste folka i bransjen er veldig motiverende, sier hun.

– Det er alltid litt spesielt når tidligere praksis studenter søker seg tilbake til oss. Når motivasjonen er at de ønsker å lære mer, og at de peker på arbeidsmiljøet som en viktig grunn til å søke seg tilbake, blir vi skikkelig stolte! Faglig utvikling er høyt prioritert hos oss. Vi gleder oss til å bistå med å utvikle Sandra sitt talent videre, sier Kristoffersen.

Begge nykommerne er godt i gang og har allerede fått bryne seg på kundearbeid. Nå gleder de seg til å bli bedre kjent med kollegaene og begge trekker fram Triggers interne bowlingliga som et høydepunkt å se fram til.

Powered by Labrador CMS