Jesper Kling blir ny sjef i Patriksson group.
Jesper Kling blir ny sjef i Patriksson group.

Patriksson group henter ny sjef fra B-Reel

Etter nesten 13 år i det strategiske kommunikasjonsbyrået Patriksson Group, overlater Hanna Renlund Westerberg konsernsjefsrollen til Jesper Kling, som er rekruttert fra B-Reel.

Publisert

Det melder selskapet selv i en pressemelding, onsdag.

– Å få komme til Patriksson og jobbe internasjonalt, fortsette å utvikle tilbudet og virksomheten i en situasjon med raske endringer og mange muligheter, er et oppdrag jeg har stor respekt for, og mye energi. Jeg gleder meg til å jobbe med skarpe og ambisiøse kolleger, sier Jesper Kling i pressemeldingen.

Fra 11 til 70

Kling har lang erfaring fra bransjen og er en av grunnleggerne av kommunikasjonsbyrået Jung Relations, som vokste fra tre til nesten 50 ansatte på over ti år. Han har også vært administrerende direktør for PR-byrået Golin, og administrerende direktør i reklamebyrået MullenLowe Brindfors, samt global PR-sjef for motehuset Acne Studios. Siden 2017 har han vært administrerende direktør i det digitalt vellykkede reklamebyrået B-Reel og utviklet det globale tilbudet for kunder som Storytel, LVMH og H&M.

Kling etterfølger den nåværende administrerende direktøren Hanna Renlund Westerberg, som begynte i Patriksson fra MTG i 2008. Under Westerbergs ledelse har firmaet vokst fra 11 til over 70 ansatte. I dag består Patriksson Group hovedsakelig av det strategiske kommunikasjonsbyrået Patriksson med de tre avdelingene Brand Strategy, Creative Studio og Brand Communications, og har kontorer i fire markeder.

– Utrolig morsomt

– Det har vært utrolig morsomt å bygge virksomheten sammen med Lena Patriksson Keller og Annika Kopp og våre fantastiske ansatte. Disse årene har vært preget av store endringer i både medielandskapet og medieforbruksatferd, og jeg er veldig stolt over at vi har møtt denne endringen med strategisk utvikling og blitt en enda sterkere partner for våre kunder, sier Westberg i pressemeldingen.

Jesper Kling starter hos Patriksson Group den 4. oktober 2021 og tar gradvis over for Hanna Renlund Westerberg, som avslutter sin stilling den 31. oktober 2021.

Powered by Labrador CMS