Signe Bunkholt Sæter blir nå bærekraftsdirektør i Norgesgruppen.
Signe Bunkholt Sæter blir nå bærekraftsdirektør i Norgesgruppen.

Rykker opp i Norgesgruppen

Signe Bunkholt Sæter går fra å være kommunikasjonssjef for bærekraft til en nyopprettet stilling som bærekraftsdirektør.

Publisert

Signe Bunkholt Sæter har vært kommunikasjonssjef for bærekraft i Norgesgruppen siden 2016. Nå rykker hun opp til en nyopprettet stilling som bærekraftsdirektør i konsernet.

Det opplyses om i en pressemelding fra Norgesgruppen.

Hun vil blant annet ha ansvar for å koordinere NorgesGruppens bærekraftstrategi, sørge for god samhandling mellom de ulike forretningsområdene og være en pådriver for ulike prosjekter, spesielt innen miljø og klima.

- Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle. Det neste tiåret vil det være avgjørende at verdikjeden for mat samarbeider om gode bærekraftsprosjekter og lavutslippsløsninger. Jeg håper å bidra til at NorgesGruppen er en pådriver for dette, sier Sæter.

Sæter har jobbet med bærekraftsfaget siden 2011, og arbeidet frem til 2016 som partner i PURE Consulting, for selskaper som Tomra, Aker, Schibsted og KLP. Tidligere har hun også jobbet i Finansdepartementet.

- NorgesGruppen har i mange år levert gode resultater på våre mål innen miljø, helse og mennesker. Vi har lykkes med det fordi arbeidet har vært en integrert del av forretningen vår. Når vi nå går inn i en ny strategiperiode, og vi har satt flere, og mer krevende mål enn tidligere på tvers av hele konsernet, har vi sett et behov for å styrke arbeidet med bærekraft ytterligere, sier konsernsjef Runar Hollevik i samme melding.

Powered by Labrador CMS