Bård Idås og Ann Mari Nygjerde ser FRAMover med nytt selskap.

Bård Idås og Ann Mari Nygjerde har funnet sammen igjen - starter nytt rekrutteringsselskap

– Vi har stort nettverk og snakker «språket».

Publisert Sist oppdatert

– Vår ambisjon er å bli et førstevalg for kunder og kandidater innen media, kommunikasjon, politikk og samfunnsliv, sier Bård Idås, i en pressemelding.

Han er daglig leder og partner i det nyoppstartede rekruttering- og rådgivningsselskap, FRAM Rekruttering og rådgivning AS.

Kolleger og konkurrenter

Sammen med Ann Mari Nygjerde har Idås har etablert FRAM, og avslører at de har høye ambisjoner.

Ann Mari Nygjerde og Bård Idås lanserer FRAM Rekruttering og rådgivning AS.

– Vi har jobbet i bransjen og kjenner derfor godt rollene vi rekrutterer til. Vi har stort nettverk og snakker «språket». Våre kunder sier at fordelen med dette er at det øker sannsynligheten for en vellykket rekruttering, sier Nygjerde.

FRAM er et nystartet selskap, men de to partnerne har til sammen 50 års erfaring fra rekruttering, media og kommunikasjon. Idås og Nygjerde har både bakgrunn fra flere rekrutteringsbyråer i Oslo og ledererfaring fra sentrale mediehus som NTB, NRK og Aftenposten.

De har også tidligere vært både kolleger og konkurrenter – og finner nå sammen fordi de mener markedet fortjener et spesialisert rekrutteringsselskapet med solid bransjeinnsikt.

Kan velge og vrake

Begge vet hvor viktig det er å finne riktig match i rekruttering, og hvor krevende det er med feilansettelser - for alle parter. Nøkkelen til gode rekrutteringer er solide prosesser og erfarne rådgivere.

– Vi er opptatt av den gode kandidatreisen. I dagens marked er det kamp om de flinke folkene, og dyktige kandidater kan velge og vrake mellom stillinger. Å skifte jobb er et stort spørsmål for folk, og vi mener det er vårt ansvar å gi kandidatene det grunnlaget de trenger for å ta et viktig - og riktig valg, sier Idås.

FRAM er foreløpig to ansatte, men skal vokse.

– Vi har ikke dårlig tid - vi skal bygge et spesialisert team med de beste folkene. Høy kvalitet er viktigere enn hurtig vekst for FRAM, sier Nygjerde.


Powered by Labrador CMS