Fra 1. juli er Rolf Erik Tveten Managing Director og Partner i BCG. Ceyda Atay Haga er også partner i BCG fra samme dato, og Sverre Lindseth blir Managing Director og Partner i BCG fra 1. juli.

Tre partneropprykk ved Oslo-kontoret i Boston Consulting Group

Konsulentselskapet har forfremmet Rolf Erik Tveten, Ceyda Haga og Sverre Lindseth.

Publisert

Rolf Erik Tveten startet i BCG i november 2015 og har erfaring fra de fleste bransjer og sektorer, men viet mest av sin tid til transport&infrastruktur, prosessindustri og offentlig sektor.

Før han begynte i BCG var Tveten politisk rådgiver for daværende statsminister Erna Solberg. Tveten rykker opp til Managing Director & Partner (MDP) fra 1. juli.

Ceyda Atay Haga har lang erfaring som ledelseskonsulent, primært i telekommunikasjonssektoren med temaer som spenner over driftsproduktivitet, storskala transformasjon, digital strategi og nettverkskvalitet. 

Hun har arbeidet mye internasjonalt, i bl.a. Melbourne, Istanbul, Johannesburg, Kuala Lumpur og Auckland. Hun ble tidligere i år kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner av Abelia og ODA-Nettverk.

Haga rykker opp til Partner i BCG fra 1. juli.

Sverre Lindseth startet også i BCG i 2015 og har sin spisskompetanse innen energisektoren. Han jobber tett med en rekke brede energiselskap med å drive bunnlinjeforbedring gjennom større forbedringsprogrammer.

Lindseth rykker opp til Managing Director & Partner (MDP) fra 1. juli.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS