F.v over Marthe Ramstad, Nicolai Qvale Fredriksen, Fredrik Moracchioli Lura, Benjamin Hui, Kjartan Sverdrup og Bendik Thun.
F.v over Marthe Ramstad, Nicolai Qvale Fredriksen, Fredrik Moracchioli Lura, Benjamin Hui, Kjartan Sverdrup og Bendik Thun.

GK ansetter seks nye: Skal være det mest attraktive stedet å jobbe

– Vi styrker oss på PR, selskapskommunikasjon og myndighetskontakt. Det gjør at vi kan levere bedre resultater for kundene våre, og tiltrekke oss flere kunder. sier administrerende direktør Severin Roald.

Publisert Sist oppdatert

Geelmuyden Kiese har fått på plass nye eiere, ny norgessjef og økt bunnlinje. Denne høsten skal det skandinaviske samfunnsbyrået vokse i Norge. Nå har samfunnsbyrået ansatt to nye rådgiver og fire juniorkonsulenter.

Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.
Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.

I løpet av høstsemesteret starter de seks nyansatte innen fagområdene PR, innsikt og analyse, og myndighetskontakt. Marte Ramstad og Kjartan Sverdrup er begge ansatt som rådgivere, mens Nicolai Qvale Fredriksen, Fredrik Moracchioli Lura, Benjamin Hui og Bendik Thun er ansatt som juniorkonsulenter.

– Vi styrker oss på PR, selskapskommunikasjon og myndighetskontakt. Det gjør at vi kan levere bedre resultater for kundene våre, og tiltrekke oss flere kunder. GK er den sterkeste merkevaren i kommunikasjonsbransjen, og vi skal sørge for at det også er det mest attraktive stedet å jobbe med kommunikasjon, sier administrerende direktør i Geelmuyden Kiese, Severin Roald i en pressemelding tirsdag.

Nyansatt rådgiver Marte Ramstad kommer til GK fra annonseteknologiselskapet Cavai, men er opprinnelig utdannet litteraturviter.

– Det beste med å begynne i GK er at jeg får ta del i den større samtalen om politikk, næringsliv og samfunn. Samtidig er det et sted som stiller høye krav, og der du blir kastet rett uti det. Jeg har også en litt annen bakgrunn enn de fleste som jobber med kommunikasjon. Heldigvis er det superkompetente folk som jobber her som har tatt meg godt imot. Du er aldri alene i GK, sier hun i samme melding.

Disse starter i Geelmuyden Kiese i høst:

  • Marte Ramstad, rådgiver, PR. Kommer fra stilling som global innholdssjef for annonseteknologiselskapet Cavai og har tidligere jobbet for blant annet CompEdge Consulting og Aschehoug. Mastergrad litteraturviter fra Universitetet i Bergen. Startet 1. august.
  • Nicolai Qvale Fredriksen, juniorkonsulent, innsikt og analyse. Kommer fra stilling som analytiker i Arcane Assets. Mastergrad i finans fra Bayes Business School (tidl. Cass Business School) i London. Startet 8. august.
  • Fredrik Moracchioli Lura, juniorkonsulent, innsikt og analyse. Nyutdannet siviløkonom fra NHH. Tidligere jobbet som sommervikar i Finansavisen og i Sbanken. Startet 15. august.
  • Benjamin Hui, juniorkonsulent, innsikt og analyse. Tidligere jobbet som prosjektutvikler for legemiddel- og teknologiselskapet Merck Group fra dets hovedkvarter i Tyskland. Utdannet siviløkonom fra NHH. Starter 5. september.
  • Kjartan Sverdrup, rådgiver, myndighetskontakt. Kommer fra stilling som myndighetskontakt for Private barnehagers landsforbund, og har tidligere jobbet for flere departementer. Var spesialrådgiver for Oslos helsebyråd under koronapandemien. Har jobbet i stortingsgruppen for MDG og hatt flere politiske verv. Utdannet statsviter med fordypning i klimapolitikk fra Newcastle University. Starter 17. oktober.
  • Bendik Thun, juniorkonsulent, myndighetskontakt. Ap-politiker og tidligere fylkesleder og partisekretær for AUF i Buskerud. Innvalgt i kommunestyret i Drammen. Har to bachelorer fra UiO, i samfunnsgeografi og statsvitenskap. Starter 1. desember.
Powered by Labrador CMS