Sørheim-Queseth blir sjef for folk i både Norge og Bangladesh.
Sørheim-Queseth blir sjef for folk i både Norge og Bangladesh.

Bjørn Sørheim-Queseth blir ny daglig leder i Brainify

Selskapet går over i en ny fase.

Publisert Sist oppdatert

– Det er rett og slett en begrensning på hvor mange ansatte man kan lede, og fortsatt jobbe 60 prosent som konsulent – som jeg har hatt som ambisjon.

Det sier Brainifys grunnlegger Johannes Holmedahl i en pressemelding.

1. oktober overlater han roret til Bjørn Sørheim-Queseth som tar over jobben som daglig leder i Brainify.

Sørheim-Queseth er utdannet fra Mediehøgskolen Gimlekollen, Universitetet i Agder og BI, og har jobbet som journalist og prosjektleder i TV Norge, Radio Norge, Misjonsalliansen og Mentor Medier, før han begynte i Brainify.

– Bjørn er utdannet innen innovasjonsledelse, merkevarebygging og strategisk kommunikasjon, og er en naturlig viderefører, som har en høy stjerne hos alle ansatte, sier Holmedahl.

Johannes Holmedahl eier fortsatt en betydelig del av selskapet, forblir i styret og fortsetter 100 % som ansatt i en rolle som seniordesigner og forretningsutvikler. Han blir fortsatt en viktig del av lederteamet, vil være med på å skaffe nye kunder og prosjekter, og til å fortsette å ha ansvaret for utviklerteamet i Bangladesh.

Brainify teller i dag syv fast ansatte designere, frontend-utviklere og innholdsprodusenter i Norge og tre utviklere i Bangladesh.

Powered by Labrador CMS