– Cure vil gi oss en nettside med det lille ekstra, mener prosjektleder i NMF, Monika Heggem. Her sammen med prosjektleder i Cure, Odd-Erik Hopland Aare.

NMF inngår samarbeid med Cure

– Prosjektet inngår som en del av strategien for å få bedre digital kommunikasjon, sier generalsekretær i NMF, Kjersti Tubaas.

Publisert Sist oppdatert

Norges Musikkorps Forbund (NMF) har vært på jakt etter en samarbeidspartner som kan hjelpe med å utvikle en ny nettportal. 

Valget falt på Cure, et ungt og innovativt byrå som på kort tid har vist til gode resultat.

Stort gap

– Norges Musikkorps Forbund er inne i en spennende fase, med flere store endringer og tidspunktet for å gjøre store endringer på musikkorps.no er riktig, sier generalsekretær i NMF, Kjersti Tubaas i en pressemelding. 

Med nærmere 60 000 medlemmer er NMF Norges største kulturfrivillige organisasjon, og har over 100 års fartstid. 

Korpsbevegelsen skal være Norges ledende aktør på å fronte musikk som en kilde til samhold, menneskelig utvikling og inspirasjon. 

Men Norges Musikkorps Forbund vet at gapet mellom det de oppfattes som og det de ønsker å være har blitt for stort. Det vil de gjøre noe med.

Bedre digital kommunikasjon

– Prosjektet inngår som en del av strategien for å få bedre digital kommunikasjon. Musikkorps.no vil bli vårt viktigste utstillingsvindu og nettportalen skal fungere som et morderne verktøy for NMF i arbeidet med å styrke det enkelte medlemskorp, sier Tubaas.

God ekstern kommunikasjon er viktig for en så stor medlemsorganisasjon som NMF. 

– Her er det viktig at vi klarer å fremme info som hjelper dirigenter og styremedlemmer. Det er de som står i «feltet» og de vi er nødt til å spille gode, sier prosjektleder i Cure, Odd-Erik Hopland Aare. 

Samtidig gjør NMF også mye bra arbeid for korpsene og for lokalsamfunnene. Kommunikasjonen mot politikere, presse og samfunnet rundt kan gi økt støtte fra samfunnet og potensielle sponsorer.

– Cure var et frisk pust i anbudsprosessen. De er et relativt ungt byrå, men de har allerede jobbet med store og anerkjente kunder. Vi har troen på at de vil gi korpsbevegelsen noe som vil overraske og imponere oss. Jeg gleder meg til å se hva vi skal få til i sammen, sier prosjektleder for musikkorps.no, Monika Heggem. 

Powered by Labrador CMS