Camilla Brevik Hågensen
Camilla Brevik Hågensen

Kongsberg Digital har tredoblet sitt markeds- og kommunikasjonsteam på ett år

Ansetter Camilla Brevik Hågensen som ny Vice President Communication.

Publisert

– For meg er definisjonen på Kongsberg Digital; teknologi for fremtiden. Innovative løsninger er helt nødvendig for å lykkes med det grønne skiftet i tunge industrier som olje og gass, maritim og fornybar energi, sier Camilla Brevik Hågensen i en pressemelding.

Hun er ansatt som ny Vice President Communication og skal etter snart 20 år innen forsvar bidra til en annen form for fokus innen sikkerhet og bærekraft.

– Jeg gleder meg stort til å bli endel av et selskap som hver dag jobber for å være en viktig «game changer» og skape positiv endring, sier hun.

Kongsberg Digital leverer teknologi som endrer hvordan man jobber innen energi, prosessindustri, fornybar samt maritim næring, som gjør industriene smartere, sikrere og grønnere.

Siden oppstarten i 2016 har selskapet opplevd sterk vekst.

Kongsberg Digital består i dag av over 1000 medarbeidere med 33 ulike nasjonaliteter. Selskapet har et sterkt globalt fotfeste, og passerte nylig en milliard i omsetning.

Med ansettelsen av Brevik Hågensen er selskapet klare for å ta ytterligere markedsandeler samt rigge for mulig børsnotering.

Som en viktig del av selskapets vekstreise, har Kongsberg Digital tredoblet sitt markeds- og kommunikasjonsteam det siste året.

Brevik Hågensen er siste tilskuddet i teamet. Etter to og et halvt år som kommunikasjonsdirektør i Kongsberg Defence & Aerospace (KDA), flytter Camilla Brevik Hågensen inn i kontorene til Kongsberg Digital på Lysaker Torg og går inn i den globale rollen som Vice President Communication.

– Brevik Hågensen har en bred og spennende kommunikasjons- og merkevare erfaring. Gjennom mange år i Forsvaret bidro hun til anerkjente kommunikasjonskampanjer som «For alt vi har og alt vi er» og hun var i tillegg helt sentral da Hæren kastet seg med i «Bli’me dansen» i 2019. I Kongsberg Digital vil Camilla spille en helt sentral rolle i våre strategiske veivalg fremover, sier Kristin Ruud, Senior Vice President People, Marketing and Communication i Kongsberg Digital.

Powered by Labrador CMS