– Vi har fått mange utmerkelser for dette caset og det er fortsatt like stas!
– Vi har fått mange utmerkelser for dette caset og det er fortsatt like stas!

JCP PRAD og Redningsselskapet nomimert i Shorty Awards

Prisen regnes som en av de mest anerkjente sosiale medier prisene.

Publisert

– Nå er det jo slik at én av oss allerede er ute i mammaperm, og han andre skal ut i fødselspermisjon når prisutdelingen går av stabelen i New York, så timing er vi ikke særlig gode på – men TikTok er vi visst gode på, sier kreatørene bak idéen Victoria Allan og Christian Kruse i en pressemelding fra JCP PRAD.

JCP PRAD og Redningsselskapet nominert i den amerikanske prisutdelingen Shorty Awards.

De er nominert i kategorien TikTok Presence der vi finner konkurrenter som MTV, Cirque Du Solei, Blue Man Group og Comedy Central, for å nevne noen.

Prisen har tidligere vinnere som Michelle Obama, Malala Yousafzai, Trevor Noah, Lady Gaga og Lizzo.

Siden starten har planen for Redningsselskapet på TikTok vært krystallklar; legg bort pekefingeren, ha fokus på vannglede og la målgruppen selv bli med i kommunikasjonen.

Dette har ført til stort engasjement for Redningsselskapet blant målgruppen på TikTok, som har resultert i over 25 millioner organiske videovisninger, 55 000 følgere og 2,7 millioner likes.

I tillegg har kontoen fått mye medieoppmerksomhet de siste tre årene.

– Vi har fått mange utmerkelser for dette caset og det er fortsatt like stas! Dette er tre år med hardt arbeid, tørre å prøve ukjent farvann og samarbeid på tvers av faggrener. Ikke bare internt i JCP PRAD, men viljen og tilliten fra Redningsselskapet om å gjøre noe nytt, har vært viktig for alt vi har fått til, avslutter byråleder Lars Eia Kirkholm.

Powered by Labrador CMS