- Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thomas, sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i Corporate Communications.
- Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thomas, sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i Corporate Communications.

DN-topp til Corporate Communications

Nyhetssjef i Dagens Næringsliv, Thomas Frantsvold, begynner som seniorrådgiver i rådgivningsselskapet Corporate Communications AS.

Publisert Sist oppdatert

I Corporate Communications (CC) vil Frantsvold jobbe med finansiell kommunikasjon, investorrelasjoner og medierådgivning. Han vil også bistå virksomheter som står i krevende situasjoner – såkalt issue management – og krisehåndtering.

Det melder selskapet i en pressemelding.

Frantsvold har jobbet i Dagens Næringsliv siden 2014 som redaksjonssjef, innholdssjef og nå sist som nyhetssjef, og ledet Norges ledende finansredaksjon.

Før han begynte i Dagens Næringsliv var han sjefredaktør i Norges største finansnyhetsbyrå, TDN Finans, i nesten 14 år. Frantsvold er utdannet siviløkonom fra NHH.

– Som journalist har jeg særlig sett hvordan mange sliter med å få den daglige kommunikasjonen til å henge sammen med de overordnede målene. Jeg ser fram til å hjelpe virksomheter med å ta de riktige valgene, og kommunisere best mulig med investorer og andre, viktige interessenter. Jeg gleder meg til hjelpe dem med å håndtere mediehverdagen – også når det smeller, sier Thomas Frantsvold i pressemeldingen.

– Jeg kjenner Corporate Communications godt som journalist, og dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til.

– Få journalister har fulgt norsk næringsliv og finansbransje tettere enn Thomas de siste 20 årene. Han har imponerende dybdekunnskap om kapitalmarkedet og nyhetsjournalistikk som setter dagsorden. Thomas har også svært god forståelse for drivkreftene i økonomien og dramaene i næringslivet. Dette er kunnskap som kundene våre etterspør. Også er han en veldig hyggelig fyr. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thomas, sier Håkon Mathias Rønning, managing partner i Corporate Communications.

Corporate Communications bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering og samfunns- og myndighetskontakt.

Frantsvold begynte i Corporate Communications i august 2022.

Powered by Labrador CMS