Svein-Egil Jørgensen har de siste syv årene bekledd en rekke ulike roller i Econa. Nå blir han sjef for samfunn og politikk i organisasjonen.
Svein-Egil Jørgensen har de siste syv årene bekledd en rekke ulike roller i Econa. Nå blir han sjef for samfunn og politikk i organisasjonen.

Han er ny sjef for samfunn og politikk i Econa

Arbeidsgiveren beskriver han som «et stort kommunikasjonstalent».

Publisert

Svein-Egil Jørgensen er ny sjef for samfunn og politikk i Econa, opplyses det om i en pressemelding.

Arbeidstaker- og interesseorganisasjonen Econa har det siste året passert 25.000 medlemmer, og ønsker nå å doble medlemstallet. For å nå dette målet styrker de laget og gir Jørgensen oppgaven med å øke kjennskapen til foreningen, og samtidig løfte økonomifaget og økonomens betydning og rolle i samfunnet.

- Det er med ydmykhet jeg tar fatt på jobben. Vi har så mye viktig arbeid å fortsette med, og mye nytt som vi skal starte opp. Med meg har jeg et sterkt lag, både i avdelingen og ute i lokalforeningene. Dette ser jeg frem til, sier Jørgensen i meldingen.

Han har studert PR og kommunikasjonsledelse ved BI, og var i fjor ferdig med en Executive MBA fra Hult Business School i London. De siste syv årene har han bekledd en rekke ulike roller i Econa og har blant annet bidratt til å bygge opp en ny studentorganisering og stått i kulissene for en rekke utspill fra Econa de siste årene. Han har tidligere jobbet med markedsføring i forlagsbransjen og kommunikasjon i Røde Kors.

Administrerende direktør i Econa, Nina Riibe er stolt av å ha funnet den nye avdelingslederen internt og varsler samtidig skyhøye forventninger til avdelingen som har ansvaret for politikk, strategisk posisjonering og kommunikasjon.

– Det er viktig for meg at vi utvikler medarbeidere og kan identifisere talent internt. Jørgensen er et stort kommunikasjonstalent. Han får ingen lett oppgave, for forventningene er store. Det er også derfor han har fått jobben, fordi han kjenner organisasjonen godt og har talentet som skal til for å nå målet vårt, sier Riibe i samme melding.

Jørgensen starter i stillingen 1. mai.

Powered by Labrador CMS