Sonje Brøndmo er ansatt som produsent og Eirik Knutsen som film- og stillsfotograf.

WAL med nye filmressurser: – Helt avgjørende for å levere på det nivået vi vil ligge på

– Vi gjør stadig flere og større produksjoner på huset, det er mer effektivt og gir oss mer kontroll i hele prosessen, sier byråleder.

Publisert

– Vi gjør stadig flere og større produksjoner på huset, det er naturlig ettersom det er mer effektivt og gir oss mer kontroll i hele prosessen, men da må også kompetansen og kvaliteten følge med, sier byråleder i WAL, Herman Mueller Stormyr.

Nærmer seg 50 ansatte

WAL styrker seg på film med to nyansettelser i Sonje Brøndmo og Eirik Knutsen.

Brøndmo går inn i stillingen som produsent og Knutsen som film- og stillsfotograf.

– Ansettelsen av Sonje og Eirik er helt avgjørende for at vi skal klare å levere på det nivået vi vil ligge på. Vi ser allerede at kvaliteten på leveransene våre er høyere, sier Stormyr og supplerer raskt med at Sonje og Eirik også er sterke bidragsytere til kulturen i selskapet.

WAL nærmer seg snart 50 ansatte og seks av disse utgjør innholdsavdelingen som primært leverer tekst, foto og video i tillegg til mer strategisk innholdsrådgivning.

Møttes for sju år siden

Brøndmo har bakgrunn fra film- og TV-linjen på Westerdals og har jobbet som både produsent og regissør på ulike produksjoner som kortfilmer, musikkvideoer og reklamefilmer.

– Først og fremst er det veldig gøy å få muligheten til å utvikle en filmavdeling i WAL. Jeg har allerede fått mange produksjoner i fanget, så vi går spennende tider i møte. Jeg gleder meg til å nå nye høyder med den fine WAL-gjengen.

Knutsen har allerede jobbet mye frilans for WAL, og har også tatt bilder og lagd filmer for blant annet Det Nye, Unil, Axer og Mitsubishi Electric.

– Det føles bra å gå inn en ny fast rolle i en avdeling i WAL som er i stadig utvikling. Kundene er spennende, oppdragene er varierte og vi får lov til å prøve og feile. Og det er veldig kult å se at ambisjonsnivået i WAL om å gjøre ting annerledes og bedre er like høyt, hvis ikke høyere, som da jeg først møtte de for 7 år siden.

Powered by Labrador CMS