F.v. Ellinor Larson og Patrick Wivegh er begge på plass som nye designere i WAL. Designsjef Kaja Isnes (i midten), er svært fornøyd med forsterkningene .
F.v. Ellinor Larson og Patrick Wivegh er begge på plass som nye designere i WAL. Designsjef Kaja Isnes (i midten), er svært fornøyd med forsterkningene .

WAL Design vokser – smeller til med to nye signeringer

Henter fra Per Høj og Deformat.

Publisert Sist oppdatert

WAL Design har forsterket teamet med to nye designere, og teller nå ti hoder. Designavdelingen jobber nå like mye med rene designoppdrag som med reklame.

Designsjef Kaja Isnes, som har ledet avdelingen fra tre til ti personer, er svært fornøyd med å få med seg Ellinor Larson og Patrick Wivegh på laget.

Larson kommer sist som designer fra Per Høj og Wivegh har jobber frilans som designer og illustratør, både selvstendig og i Deformat. Begge er svært fornøyd med å være en del av byrået.

– WAL har levert mye bra arbeider og har et veldig dynamisk og kreativt miljø som har vokst mye på kort tid. Jeg gleder meg over muligheten til å lære og bli inspirert av de flinke folkene her og være en del av den spennende utviklingen byrået har, sier Larson i en pressemelding.

Wivegh har blant annet designet identiteten til Mysterud Bar.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å bli en del av gjengen i WAL og er også veldig stolt av at jeg kan bidra med min kompetanse i designavdelingen her. Med helt nye utfordringer og et nytt, stort, dynamisk miljø gleder jeg meg til tiden fremover og å komme ordentlig i gang som en del av WAL, sier Wivegh.

– Både Ellinor og Patrick er veldig dyktige på hver sin måte og vi er veldig glade for at de valgte å komme til WAL. Nå gleder vi oss stort til å komme i gang med masse spennende prosjekter utover høsten avslutter Isnes.

Powered by Labrador CMS